Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ! ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΧΙ 24 ΑΛΛΑ 38 ΠΑΠΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ

Οι 12 πάπιες που ορίζει ο νόμος ως ανώτατο επιτρεπόμενο όριο για κάθε κυνηγό, δεν ήταν αρκετές για δυο… πλεονέκτες που κινούνταν με βάρ...



Οι 12 πάπιες που ορίζει ο νόμος ως ανώτατο επιτρεπόμενο όριο για κάθε κυνηγό, δεν ήταν αρκετές για δυο… πλεονέκτες που κινούνταν με βάρκα στον Αμβρακικό κόλπο. Έτσι, όχι μόνο ξεπέρασαν κατά πολύ τον αριθμό, αλλά θανάτωσαν και μια πάπια προστατευόμενου είδους!

Οι απανωτοί πυροβολισμοί έκαναν το κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Ε’ ΚΟΗ να πλησιάσει με βάρκα στην περιοχή όπου κινούνταν με την δική τους οι δυο κυνηγοί. Κατά τον έλεγχο που τους έκαναν, διαπιστώθηκε ότι είχαν θηρεύσει 38 πάπιες αντί 24 που επιτρεπόταν και για τους δυο και, μαζί με αυτές, μία βαλτόπαπια που είναι προστατευόμενο είδος και η θήρευσή της οπίου απαγορεύεται.

Η βαλτόπαπια και οι επιπλέον 14 πάπιες κατασχέθηκαν μαζί με τα δύο νόμιμα κυνηγετικά όπλα και τις άδειες θήρας τν δυο κυνηγών, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκε μήνυση για υπέρβαση του ορίου θηραμάτων και για θανάτωση μη θηρεύσιμου είδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.