Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ...!!! 22 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ,10 ΑΠΑΤΣΙ, ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑΣ...!!! ΠΟΙΟ ΔΟΥΝΑΒΗ...; ΣΤΟ ΡΗΝΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ...

Tό είπαν και το έκαναν, για τέσσερις συνεχόμενες ώρες βομβάρδισαν συνεχώς το βουνό 22 Μαχητικά της ΠΑ ,10 Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι,...

vlcsnap-2016-09-22-22h08m37s584

Tό είπαν και το έκαναν, για τέσσερις συνεχόμενες ώρες βομβάρδισαν συνεχώς το βουνό 22 Μαχητικά της ΠΑ ,10 Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι, που έκαναν συνεχώς χαμηλές Επιδρομές με ότι βόμβες και Πυραύλους διέθεταν ,Μπαράζ βλημάτων Πυροβολικού ,όλμοι Πεζικού και Ομοβροντία πυρών των Επιτιθεμένων Μέσων Αρμάτων των Μονάδων της 1ΗΣ Στρατιάς !




Η Άσκηση ξεκίνησε με Αερομαχίες 2 Τετράδων Μαχητικών για τον έλεγχο του Εναέριου Αεροπορικού Ελέγχου και μετά επήλθε Σόκ Δέος από τις βυθίσεις των Μαχητικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έδειξε την τρομακτική ισχύς πυρός που διαθέτει !



Μετά το κατέβασμα του Υψώματος απο τα Μαχητικά ακολούθησαν σε συνεχόμενα κύματα και πετώντας χαμηλά ανά ζεύγη τα Επιθετικά Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού που ατσαλωμένοι και ίσως αρπαγμένοι απο το ατύχημα των Συναδέλφων τους, ερχόταν κατά κύματα με αμείωτη συχνότητα και έριξαν τόνους πυρομαχικά βγάζοντας το άχτι τους !



Η άσκηση συνεχίστηκε με Πυρά Πυροβολικού ,βολές Όλμων Πεζικού και κίνηση Αρμάτων με πυρ και Κίνηση απο διαφορετικά δρομολόγια με τεράστιο όγκο πυρός !



Επιστροφή κάθε τρεις και λίγο στο Πεδίο της Μάχης και Επίθεση κατά Κύματα των επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι που χτύπαγαν και έσπαζαν τον σχηματισμό για αποφυγή των Πυρών του Εχθρού !

Κανείς δεν πρέπει να πει μετά και την σημερινή Άσκηση το παραμικρό για τους Χειριστές των επιθετικών μας Ελικοπτέρων που τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα …



Ότι το ποιο σύγχρονο στον Ομαδικό Οπλισμό στις Ειδικές Δυνάμεις παρείχε υποστήριξε με εύστοχες Βολές …



Το μόνο που χρειάζονται στην παρούσα φάση την Στήριξη μας που το τόνισε και ο Α/ΓΕΣ που έδωσε τα εύσημα στις Μονάδες που ασκήθηκαν !

Χρόνια πάντως θα μιλάμε για την Σημερινή 2α Φάση της Ασκήσεως που εκτελέστηκε με μεγάλη επιτυχία στη περιοχή του «ΑΣΚΟΥ-ΠΡΟΦΗΤΗ» που τα είχε όλα ,Άψογο Σχεδιασμό ,Συντονισμό Πυρών,Εκτέλεση διαφόρων Σύνθετων Αποστολών και απροοπτων επεισοδίων !



Είδαμε και τι δεν είδαμε αερομεταφορά Τεθωρακισμένων οχημάτων από τα ΣΙΝΟΥΚ προσγείωση στο Πεδίο της Μάχης και άμεση εξόρμηση καταδρομών με ειδικά οχήματα και ταχύτατες μοτοσυκλέτες που έτρεχαν δαιμονισμένα και ΄κατέστρεφαν φωλιές πολυβόλων !

C-130 έριχνε στο πεδίο της Μάχης Εφόδια και Καταδρομείς Ελευθέρας πτώσεως στην κορυφογραμμή …Επιστροφή των Ελικοπτέρων και αερομεταφορά πυροβόλων σε καθορισμένα σημεία !



Η Στρατιά απέδειξε σήμερα οτι διαθέτει την ισχύ τις γνώσεις αλλά και την Στρατηγική να τα βγάλει πέρα με όλα τα Πιθανά ή απίθανα Σενάρια και δικαιούται να είναι υπερήφανη , για τον Σχεδιασμό και την εκτέλεση της Άσκησης «ΣΑΡΙΣΑ 2016 » που όμοια της δεν ξανάγινε στον Ελλαδικό χώρο αλλά θύμισε Υπερπαραγωγή Υπερδύναμης ! http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.