Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΝΕΑΡΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ... ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ!

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας αποκαλύφθηκε με τον θάνατο σε τροχαίο ενός 28χρονου στην Αγγλία. Το 1997 ο 9χρονος Ντιν Ντιούχαρστ επέζησε, μ...


Τραγικό παιχνίδι της μοίρας αποκαλύφθηκε με τον θάνατο σε τροχαίο ενός 28χρονου στην Αγγλία.

Το 1997 ο 9χρονος Ντιν Ντιούχαρστ επέζησε, μαζί με τα δύο αδέλφια του από τοτροχαίο στο οποίο σκοτώθηκαν οι γονείς τους. Το δυστύχημα είχε συμβεί στον δρόμο Α59 στο Λάνκασαιρ. Καθώς η οικογένεια είχε ξεκινήσει για διακοπές το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.











Το πλήρωμα του ασθενοφόρου είχε καταφέρει τότε να απεγκλωβίσει τα τρία παιδιά από το αυτοκίνητο και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο μόνο με μερικούς μώλωπες.

Δεκαεννέα χρόνια μετά, την περασμένη Δευτέρα, ο Ντιν βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, στον Α59, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου είχαν χάσει τη ζωή τους οι γονείς του…







Οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο 28χρονος τραυματίστηκε μοιραία στο πάνω μέρος του σώματός του και πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και των γονιών του το 1997.

Ο Ντιν ήταν ηλεκτρολόγος, ωστόσο τους τελευταίους 5 μήνες εργαζόταν ως μπάρμαν.

«Με βαθιά θλίψη σάς ανακοινώνουμε την απώλεια του Ντιν Ντιούχαρστ», είπε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο οποίο δούλευε ο 28χρονος. «Πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και έκανε τους συναδέλφους του και τους πελάτες να χαμογελούν. Είμαστε περήφανοι που τον γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί του», συμπλήρωσε.

ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.