Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

18 + 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΤ 3 ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ...!!!

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο Αρσένιος Σερρασίδης, ο οποίος είχε συλλ...

Τι ποινή επιβλήθηκε στον παιδόφιλος που εργαζόταν στην ΕΡΤ3

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο Αρσένιος Σερρασίδης, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο με τις κατηγορίες της κακοποίηση ανηλίκου και της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, ο 57χρονος ομογενής, κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση της 9χρονης κόρης του γείτονά του και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και καταδικάστηκε σε 18 χρόνια και 5 χρόνια αντίστοιχα για κάθε κακούργημα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πέρσι το Νοέμβριο στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν στην κατοχή του κατηγορουμένου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης, αλλά και βίντεο στο οποίο το κοριτσάκι υφίσταται ασελγείς πράξεις.

Όπως προέκυψε κατά την ακροαματική διαδικασία, ο πατέρας της ανήλικης επισκεπτόταν συχνά με τη θυγατέρα του τον 57χρονο, με τους δύο άνδρες να καταναλώνουν αλκοόλ.

Ο 57χρονος, που εργαζόταν ως τεχνικός στον τηλεοπτικό σταθμό ERT3, απολογούμενος σημείωσε ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή, ενώ παραδέχθηκε την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας, λέγοντας ότι ήταν για δική του μόνο χρήση.

Ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι βίασε την 9χρονη, πράξη για την οποία όμως αθωώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.