Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ Η ΑΝΝΑ... ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ»ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ! - ΒΙΝΤΕΟ-

Τι λένε στην κάμερα της εκπομπής οι γονείς του κοριτσιού. Έφυγε από το σπίτι της στις 8 Σεπτεμβρίου, λέγοντας στον πατέρα της “Μπαμπ...





Τι λένε στην κάμερα της εκπομπής οι γονείς του κοριτσιού.
Έφυγε από το σπίτι της στις 8 Σεπτεμβρίου, λέγοντας στον πατέρα της “Μπαμπά, πάω για μπάνιο με μια φίλη μου” και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Ο λόγος για την 16χρονη Άννα που εδώ και τρεις εβδομάδες αγνοείται η τύχη της. Στην κάμερα της εκπομπής “Tatiana Live” μίλησαν οι γονείς της.

«Δεν μου είχε δείξει ότι την απασχολεί κάτι. Ίσα ίσα η Άννα είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί. Μου τα έλεγε σχεδόν όλα, αλλά σχεδόν όλα, όσα μπορεί να πει ένα παιδί στη μαμά. Δεν μου είχε πει ότι είχε κάποια σχέση», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα.

«Το είχε ξανακάνει παλιά»

Ο πατέρα της, από την άλλη, φοβάται ότι η κόρη του μπορεί να έχει παρασυρθεί από κάποιον ενήλικο: «Υποψιάζομαι ότι είναι με έναν αλλοδαπό, με Αλβανό. Εγώ της είχα δώσει κάποιο νούμερο, γυρίζοντας από Αθήνα μέχρι τότε, χρησιμοποιούσε το νούμερο που της είχα δώσει. Λέει μπαμπά δεν θα χρησιμοποιήσω το νούμερο αυτό, θα χρησιμοποιήσω αυτό. Και όταν πήγα για να μάθω για τις τελευταίες κλήσεις, είναι δηλωμένο, αλλά δεν είναι στο όνομά σας λέει και δεν μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες. Πείτε μου αν είναι αλλοδαπός ή Έλληνας. Και μου λέει αλλοδαπός. Το είχε ξανακάνει παλιά. Την είχε κοπανήσει με έναν Έλληνα και δεν στεναχωρήθηκα ιδιαιτέρως γιατί είπα ότι θα με πάρει ένα τηλέφωνο».




http://www.zappit.gr/enimerosi/tatiana-live-agonia-gia-tin-exafanisi-tis-16chronis-annas/514000


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.