Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗ ΘΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ... ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Σε 100 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας άνδρας από το Μεξικό οποίος έπνιξε σε πισίνα τη θετή του κόρη, με το βίντεο του περιστατικ...




Σε 100 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας άνδρας από το Μεξικό οποίος έπνιξε σε πισίνα τη θετή του κόρη, με το βίντεο του περιστατικού να προκαλεί σοκ.

Οι αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη μέσω της κάμερας ασφαλείας ξενοδοχείου στην πόλη Μορέλια, στο νοτιοδυτικό Μεξικό, τον Αύγουστο του 2015.

Το άτυχο κοριτσάκι προσπαθούσε να μείνει στην επιφάνεια απεγνωσμένα την ώρα που ο πα-τέρας έστεκε ατάραχος στην άκρη της πισίνας​. Το κοριτσάκι δεν μπορούσε να κολυμπήσει, ενώ εντύπωση προκαλεί πως και οι υπόλοιποι παραθεριστές δεν έκαναν τίποτα για να το βοηθήσουν.

Η μητέρα –που εργάζεται ως νοσοκόμος- δεν κατάλαβε ότι το παιδί της είναι νεκρό, μέχρι που επισκέφτηκε για ακόμη μία φορά την πισίνα με τον άνδρα της, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο ίδιος παρέμεινε σιωπηλός καθόλη τη διάρκεια της δίκης. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 40 ετών αλλά ο δικαστής όταν είδε το βίντεο αποφάσισε να του επιβάλει αυστηρότερη ποινή χωρίς κανένα ελαφρυντικό και χωρίς αναστολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.