Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ LIVE: ΝΕΟ ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου, ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που έχει ξεκινήσει...

Τηλεοπτικές άδειες LIVE: Νέο ολονύχτιο θρίλερ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου, ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης (30/8).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν βρεθεί ήδη οι δύο πρώτοι καναλάρχες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την τρίτη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (01/09).


Στην τελευταία πράξη μπήκε από τις 17.00 ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με δύο καναλάρχες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια, και τους άλλους έξι να ετοιμάζονται να τα παίξουν όλα για όλα, σε μια δημοπρασία για πολύ γερά νεύρα.

Η διαδικασία κινείται ομαλά και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βγει «λευκός καπνός» το πρωί ή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται με το σταγονόμετρο η διαδικασία κατακύρωσης της τρίτης άδειας βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Οι πόρτες του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Τύπου παραμένουν ερμητικά κλειστές και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr η πρώτη άδεια φαίνεται πως «κλειδωσε» στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ η διαδικασία για τη δεύτερη ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (31/8), με τις προσφορές να κινούνται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού αναμένεται κυβερνητική ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιούνται οι νέοι καναλάρχες, αλλά και το κόστος κάθε δημοπράτησης άδειας και συνολικά αυτών. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία διαρροή σε ποιους έχουν «κλειδώσει» οι πρώτες άδειες, αλλά ούτε και τα ποσά της δημοπράτησης.



Από τους οκτώ υποψηφίους, οι τέσσερις εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους (Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία).

Στους άλλους το «βάρος» της απόφασης των προσφορών έχουν αναλάβει οι Γενικοί Διευθυντές τους (Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Τηλεοπτικό Πάροχο, Κάρολος Αλκαλάι για το STAR, Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΪ και Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον ALPHA) .newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.