Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ... ΤΟ ΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ!

Ασυνείδητοι έκλεισαν δύο μικρά σκυλάκια σε τσουβάλι και τα παράτησαν στη μέση της ασφάλτου στον Πύργο Ηλείας Άγνωστοι έδεσαν δύο κουτάβ...



Ασυνείδητοι έκλεισαν δύο μικρά σκυλάκια σε τσουβάλι και τα παράτησαν στη μέση της ασφάλτου στον Πύργο Ηλείας


Άγνωστοι έδεσαν δύο κουτάβια σε ένα τσουβάλι και τα πέταξαν στη μέση του δρόμου στον Πύργο Ηλείας. Το τσουβάλι βρέθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη κάτω από το Επαρχείο, το μεσημέρι του Σαββάτου. Διερχόμενοι εντόπισαν το τσουβάλι στην άσφαλτο και το μετακίνησαν στην άκρη ανοιγωντάς το αφού απο μέσα ακουγόταν κλάμα σκυλιού. Τότε αντίκρυσαν δύο μαύρα κουτάβια, το ένα ζωντανό και τρομαγμένο ενώ το άλλο ήταν ήδη νεκρό αφού προφανώς το είχε πατήσει κάποιο αυτοκίνητο.







Αμέσως ενημερώθηκε ο σύλλογος ζωόφιλων Πύργου, ενώ μια από τους περαστικούς προσφέρθηκε να πάρει το κουτάβι που ζούσε προκειμένου να το φροντίσει στο σπίτι της μέχρι να μπορέσει να βρει κάποιον που να θέλει να το κρατήσει. Το δεύτερο κουτάβι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και βρήκε φριχτό θάνατο.






Πέραν της κατακριτέας ενέργειας για ηθικούς και μόνο λόγους, πρέπει να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η κακοποίηση και εγκατάλειψη ζώων αποτελεί πλέον αδίκημα το οποίο ενδέχεται να επιφέρει βαριά πρόστιμα που φτάνουν τις 30.000€.
http://protinews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.