Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ... Ο ΣΕΪΧΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ... ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! - ΒΙΝΤΕΟ-

O Σεΐχης Mohammed bin Rashid Al Maktoum, πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποφάσισε να επισκεφτεί τα γρα...



O Σεΐχης Mohammed bin Rashid Al Maktoum, πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποφάσισε να επισκεφτεί τα γραφεία της δημόσιας υπηρεσίας Κτηματολογίου και Οικονομικής Ανάπτυξης. Ένα βιντεάκι περίπου 14 δευτερολέπτων τον δείχνει να μπαίνει στα γραφεία και... να τα βλέπει άδεια.





Ο 67χρονος σεΐχης μπήκε στο δωμάτιο το οποίο, όπως είθισται σε δημόσια υπηρεσία, ήταν γεμάτο με φωτογραφίες του, αλλά έλειπαν οι δημόσιο υπάλληλοι. Ο επικεφαλής της πόλης του Dubai είναι γνωστός "μπουκαδόρος" από την απαρχή της θητείας του, όταν πρωτοδημιουργούσε την πόλη σε αυτό που γνωρίζουμε τώρα.

Από την πλευρά της δημόσιας υπηρεσίας, δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημα σχόλια αλλά πιστεύουμε πως κάποιος θα την πληρώσει τη νύφη.



http://www.newmoney.gr/bloomberg/298036-elliniko-dimosio-kai-sta-inomena-arabika-emirata-deite-to-ntou-tou-seixi?kdk

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.