Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ...!!!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ  Η σκληρή εκπαίδευση που πολλές φορές χτυπάει κόκκινο ήταν η πραγματική αιτία του αυτοτραυματισμού ενός υπολοχαγο...




Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Η σκληρή εκπαίδευση που πολλές φορές χτυπάει κόκκινο ήταν η πραγματική αιτία του αυτοτραυματισμού ενός υπολοχαγού των επίλεκτων ομάδων των ειδικών δυνάμεων, σήμερα, κατά τη διάρκεια άσκησης στο Μεγάλο Πεύκο, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr.

Ο υπολοχαγός που υπηρετεί στο Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) συμμετείχε σε άσκηση της μονάδας του στο Μεγάλο Πεύκο.

Το σενάριο της άσκησης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  προέβλεπε βολή εν κινήσει με το M-16, το οποίο σύμφωνα με το σενάριο παρουσίαζε εμπλοκή και έπρεπε να πυροβολήσει με το ατομικό του πιστόλι.

Την ώρα που πήγε να πιάσει από τη θήκη του το glock 17, το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στην γάμπα.

Ο υπολοχαγός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και είναι καλά στην υγεία του.

Ήδη έχει διαταχθεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Η εκπαίδευση των επιλέκτων μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων, είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Ανεξάρτητα από τον βαθμό που φέρουν, τα στελέχη αυτών των μονάδων ρισκάρουν πραγματικά τη ζωή τους για να διατηρηθούν σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας.

Αυτούς θα πρέπει να σκέφτονται όσοι θέλουν να κάνουν περικοπές στους μισθούς τους...

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.