Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ: ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ... ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ!!!

Την καταγγελία ότι νοσηλευτής έγινε αναπληρωτής διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έκανε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζοντας ότι...

Την καταγγελία ότι νοσηλευτής έγινε αναπληρωτής διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έκανε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζοντας ότι αυτό απαγορεύεται σύμφωνα με το νόμο και ''καρφώνοντας'' παράλληλα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Από τον Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σύμφωνα με το APΘPO 11 TOY N.4118/2013 :" Δεν δύναται να κατέχει θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή όποιος εργάζεται ή υπηρετεί στο νοσοκομείο αυτό. Τα νοσοκομεία της Λάρισας ενοποιήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν. 4052/2012.

Αποτελούν ενιαίο νομικό πρόσωπο με ενοποιημένο οργανισμό σύμφωνα με την Y4A/OIK.123786/31-12-2012. Πρόκειται για κοινή υπουργική απόφαση που μιλά για ένα νομικό πρόσωπο, 1 έδρα, 1 ΑΦΜ.

Στη Λάρισα διορίστηκε Αν. διοικητής νοσηλευτής του Παν. Νοσοκομείου Λάρισας, με πρόσθετα προσόντα, την ιδιότητα του ακτιβιστή οικολόγου βιοκαλλιεργητή.

Το αξιοσημείωτο δεν είναι μόνο η προκλητική παρανομία και η περιφρόνηση της δικαιοσύνης έτσι και αλλιώς στο Υπουργείο Υγείας «νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη» ,το θέμα είναι ότι στέρεψαν και οι διαθέσιμοι και πλέον ψάχνουν στα αζήτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.