Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ: Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΠΟΚΕΜΟΝ!!!

Σφοδρές επικρίσεις δέχτηκε η πρωθυπουργός της Νορβηγίας επειδή συνελήφθη να παίζει... Pokemon Go με το κινητό τηλέφωνό της κατά τη διάρκε...

Σφοδρές επικρίσεις δέχτηκε η πρωθυπουργός της Νορβηγίας επειδή συνελήφθη να παίζει... Pokemon Go με το κινητό τηλέφωνό της κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη Σλοβακία. Οι κάμερες "έπιασαν" την Έρνα Σόλμπεργκ να αιχμαλωτίζει ένα "τερατάκι", εν μέσω αξιωματούχων και σωματοφυλάκων.

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιο ήταν το Pokemon που έπεσε στα δίχτυα της πολιτικού.

"Είναι ουσιαστικής σημασίας να παίρνουμε στα σοβαρά τις ευθύνες μας στο ΝΑΤΟ και την Αρκτική. Μιλούσαμε για πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα" είπε ο Έιβιντ Καλεράκερ, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, μιλώντας στην εφημερίδα VG που πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Σόλμπεργκ απάντησε αρχικά στο δημοσίευμα στέλνοντας ένα μήνυμα στο οποίο υποστήριζε ότι "κάποια από εμάς ακούνε καλύτερα όταν την ίδια ώρα κάνουν κάτι που δεν χρειάζεται σκέψη, δεν είμαστε όλοι το ίδιο".

Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας Pokemon Go της εταιρείας Niantic έγινε πολύ δημοφιλές μέσα σε λίγες εβδομάδες, συχνά με απρόβλεπτες συνέπειες.

Νωρίτερα οι Φιλιππίνες προστέθηκαν στον κατάλογο των χωρών που απαγορεύουν το παιχνίδι στα δημόσια κτίρια, λόγω των επιπτώσεων που έχει στην παραγωγικότητα των δημοσίων υπαλλήλων...

Δείτε το βίντεο με τη νορβηγίδα πρωθυπουργό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.