Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΣΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....!!!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε πριν από λίγα λεπτά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Πανεπιστ...

Θύμα ξυλοδαρμού ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε πριν από λίγα λεπτά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο διοικητής της Τροχαίας βρισκόταν πεζός στο σημείο μαζί με τον αστυνομικό σύνοδό του, καθώς εκτελούσε την υπηρεσία του στο κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας υπέρ των «προσφύγων» που βρισκόταν σε εξέλιξη.

======================

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ...!!! ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ 401 ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΚΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ...!!!

======================

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ο ένστολος αστυνομικός κινούνταν πεζός στο σημείο όταν μια ομάδα τεσσάρων ατόμων τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε ενώ υπάρχουν αναφορές ότι του επιτέθηκαν και με καδρόνια.

Μετά την επίθεση τα άτομα εξαφανίστηκαν στα στενά των Εξαρχείων ενώ ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

======================

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΩΡΑ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ - ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ

======================
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.