Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΤΥΩΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ... ΠΡΩΤΟΣ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!

Νέο αντάρτικο χτύπημα στον Πόντο την Κυριακή. Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ακόμα δύο τραυματίστηκαν σε αντάρτικο χτύπημα στα...

Νέο αντάρτικο χτύπημα στον Πόντο την Κυριακή. Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ακόμα δύο τραυματίστηκαν σε αντάρτικο χτύπημα στα Κοτύωρα, τουρκικά Ορντού, μεταξύ Σαμψούντας και Τραπεζούντας.

Σύμφωνα με τη Daily Sabah, το χτύπημα πραγματοποιήθηκε από αντάρτες του PKK. Το τοπικό αντάρτικο στον Πόντο αποδίδεται στο PKK κι αυτό είναι αληθές αν και οι Πόντιοι αντάρτες δεν είναι Κούρδοι.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί επιχείριση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας στην πόλη Μεσουδιέ, ελληνικά Μελέτιος ή Μήλας, στην ευρύτερη περιοχή της Ορντού, ύστερα από πληροφορίες ότι είχαν εντοπιστεί αντάρτες να κινούνται.

Ο κυβερνήτης της Ορντού, Ιφράν Μπαλκανλιόγλου (İfran Balkanlıoğlu) είπε ότι η (αντάρτικη) ομάδα εκτιμάται ότι αποτελούνταν από 4-5 «τρομοκράτες» που άνοιξαν πυρ μέσα από το δάσος ενώ περνούσαν οι στρατιώτες.


Στην περιοχή έφτασε και ο διοικητής της τοπικής χωροφυλακής και, όπως μεταδίδει η Daily Sabah, μεγάλη επιχείριση του στρατού βρίσκεται σε εξέλιξη για να συλληφθούν οι αντάρτες.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter, οι Τούρκοι στρατιώτες ήταν μέσα σε τεθωρακισμένο, το οποίο χτυπήθηκε και κατρακύλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.