Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...!!! ΕΤΣΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ» ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 - ΑΡ.Φ. 769 (1567)

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων από το πρωϊ της Πέμπτης πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερω...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων από το πρωϊ της Πέμπτης πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com
KAI AKOMH ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ... ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ Η ΧΑΓΗ!

ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑΧΙΡ ΒΕΛΙΟΥ... ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!

ΠΑΡΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ: ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!!

ΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΘΡΟΝΟ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ... ΦΙΛΗ
“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”!

ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ... ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ; Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΟΛΙΣ 17 Ν.Μ. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ! ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΑΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

NEO ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ «ΠΡΩΪΝΟΥ ΛΟΓΟΥ» ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… Κ.Ι.Σ.Ε.: Είναι Αντισημίτης όποιος μάς ασκεί Κριτική!

ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η «CHICAGO TRIBUNE» - ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ: Ελληνική εφεύρεση οι «βεντούζες» που δόξασαν τον Μάϊκλ Φέλπς!

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ: ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ! ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ...

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ: ΘΕΛΟΥΝ... ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.