Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ... ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ 17ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ! -ΦΩΤΟ-

Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία του West Lothian, στο Εδιμβούργο, από την αποκάλυψη ότι καθηγήτρια διατηρούσε σεξουαλική σχέση με ...



Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία του West Lothian, στο Εδιμβούργο, από την αποκάλυψη ότι καθηγήτρια διατηρούσε σεξουαλική σχέση με 17χρονο μαθητή.


Το γεγονός μάλιστα ότι φωτογραφίες - μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου το παράνομο ζευγάρι πέρασε πριν από δύο χρόνια μία νύχτα πάθους μετά το σχολικό χορό (prom) - είδαν το φως της δημοσιότητας, επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.


Η 27χρονη Isabelle Graham φαίνεται πως δεν μάθαινε μόνο… Γαλλικά στον νεαρό μαθητή, αλλά και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αφού στην επίμαχη φωτογραφία που πυροδότησε το σκάνδαλο και φέρεται να τράβηξε άλλος μαθητής που μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με το θύμα (!) εμφανίζεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ στο βάθος φαίνεται ο 17χρονος να κρατά ένα μπουκάλι όρθιος στην πόρτα.




Και μπορεί η ίδια να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα, αλλά και πως το θύμα ήταν αυτή μετά την κατανάλωση τεσσάρων ποτηριών κρασιού, στα οποία «ο μαθητής έριξε ναρκωτικές ουσίες», ωστόσο δεν έπεισε τους υπευθύνους του σχολείου που όχι μόνο την απέλυσαν, αλλά την έστειλαν στην πειθαρχική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας. Η τελευταία μάλιστα της αφαίρεσε την άδεια διδασκαλίας και ως εκ τούτου η Isabelle δεν πρόκειται να ξαναμπεί σε τάξη.

Αποφάνθηκαν ότι πέρασε τρεις ώρες μόνη της με τον ανήλικο, στη διάρκεια των οποίων «κατανάλωσαν αλκοόλ και έκαναν σεξ κατ 'επανάληψη», ενώ «ήταν διαυγής και σε θέση να αντιληφθεί τη σοβαρότητά των πράξεών της».



Εκτός αυτού, η «άτακτη» καθηγήτρια βρέθηκε αντιμέτωπη και με ποινικές κυρώσεις, ενώ την υπεράσπισή της ανέλαβε ο ίδιος ο σύζυγός της, ο οποίος είναι δικηγόρος και θέλει να γίνει και κληρικός! Ως άνθρωπος του Θεού μάλιστα, ο Andrew Wilkie συνεχίζει να πιστεύει ότι η γυναίκα του είναι αθώα και δεν κοιμήθηκε με κάποιον μαθητή της, παρά την κατάθεση ενός αστυνομικού που διέψευσε τους ισχυρισμούς της περί επήρειας ναρκωτικών, αλλά και της έλλειψης αποδείξεων ότι νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο εξαιτίας δηλητηρίασης.



«Βάζει πάνω από όλα τη χριστιανική πίστη της και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι ισχυρισμοί εναντίον της είναι ψευδείς», τονίζει.

Σύμφωνα πάντως με όσα ακούστηκαν στην ακρόαση, ο μαθητής που τράβηξε τη φωτογραφία «επέστρεψε αρκετές φορές στο δωμάτιο αντικρίζοντας την Graham ξαπλωμένη στο κρεβάτι»…



Και μπορεί να απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον της Graham, ωστόσο τελικά η Εισαγγελέα την απάλλαξε, επικαλούμενη την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.