Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; ΒΓΑΖΟΥΝ ΘΥΜΑ... BULLING ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΙΡΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟ!!!

Επίθεση Μόναχο: «Ήταν μοναχικός, έμενε με τους γονείς του, και δεχόταν bulling από μικρή ηλικία στο σχολείο». Ο γερμανικός Τύπος γεμίζε...

Επίθεση Μόναχο: «Ήταν μοναχικός, έμενε με τους γονείς του, και δεχόταν bulling από μικρή ηλικία στο σχολείο».

Ο γερμανικός Τύπος γεμίζει με ηχηρά πρωτοσέλιδα (Bild-Frankfurter Allgemeine Zeitung), μια ημέρα μετά το μακελειό στην «καρδιά» του Μονάχου, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τα κίνητρα και το προφίλ του 18χρονου Ιρανογερμανού που σκόρπισε το θάνατο την Παρασκευή στην πόλη της Βαυαρίας.

Τα κίνητρα του δράστη, μέχρι και αυτή την ώρα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, δεν έχουν διευκρινιστεί.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες από τον ξένο Τύπο που βλέπουν πίσω από το μακελάρη το Ισλαμικό Κράτος, καθώς υπάρχει μάρτυρας που ισχυρίζεται ότι τον άκουσε να φωνάζει να φωνάζει «Ο Θεός είναι μεγάλος» (Allahu Akbar).

Τα μέχρι τώρα σενάρια μιλούσαν για ακροδεξιό εθνικιστή, ρεπορτάζ που μεταδίδει τόσο η Die Zeit, όσο και η Bild και η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Την ίδια στιγμή, λέξη λέξη παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» το παραλήρημα ενός ανθρώπου που φώναζε ότι ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή του.

«Εξαιτίας σας δέχομαι bulling από τα επτά μου χρόνια. Τώρα κρατώ όπλο και ήρθε η ώρα σας. Θα σας πυροβολήσω και θα σας σκοτώσω. Είμαι Γερμανός, γεννήθηκα εδώ», λέει ο 18χρονος σε έξαλλη κατάσταση. Την ίδια στιγμή, μια φωνή ακούγεται να λέει, Γ@μημένοι Τούρκοι. Γ@μημένοι ξένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.