Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ «ΑΠΙΣΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ» ΖΗΤΑΓΕ Η ΜΑΓΕΥΤΡΑ «ΚΥΡΑ - ΚΑΤΙΝΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Πώς τα «Μυστικά της Κατίνας» μπήκαν στα κοσμικά σαλόνια - Είπαν σε γυναίκα πώς θα πεθάνει το παιδί της για να της πάρουν χρήματα - Πώς ...


Πώς τα «Μυστικά της Κατίνας» μπήκαν στα κοσμικά σαλόνια - Είπαν σε γυναίκα πώς θα πεθάνει το παιδί της για να της πάρουν χρήματα - Πώς απέσπασαν από πελάτισσα 52.000 ευρώ σε τρεις μήνες - Τα γιατροσόφια και τα μαντζούνια - Τι είπαν Μπάρμπα, Αδάμ και Σαμαράς για τη σπείρα

Υποσχόταν ότι θα γλίτωνε τα αγαπημένα πρόσωπα των πελατών της από το θάνατο, πουλούσε φίλτρα με τα οποία κάθε γυναίκα θα μπορούσε να... μαγνητίσει τον άνδρα που επιθυμούσε και ζητούσε από τις ανυποψίαστες εύπορες κυρίες που την επισκέπτονταν δείγμα σπέρματος του συντρόφου τους για να δει αν είναι... καρπερός ή τις απάτα με άλλες γυναίκες.

Αυτά ήταν μερικά από τα «θαύματα» του μέντιουμ των επώνυμων που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, μετά από καταγγελίες δύο θυμάτων από τις οποίες άρπαξε 72.000 ευρώ.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η 44χρονη μελλοντολόγος κατάφερε να γίνει διάσημη στο πανελλήνιο. «Τα Μυστικά της Κατίνας» μπήκαν για τα καλά στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας και η ιδιοκτήτριά τους έγινε περιζήτητη.

Γνωστές τηλεπαρουσιάστριες, άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί, μεγάλα ονόματα της showbiz και επιχειρηματίες έγιναν τακτικοί πελάτες της. Το κατάστημα της στο υπόγειο της Καραγιώργη Σερβίας, στο κέντρο της Αθήνας καθημερινά το επισκέπτονταν διάσημοι οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον στα επαγγελματικά τους, στις ερωτικές τους σχέσεις αλλά και σε θέματα υγείας.

Το μέντιουμ φαίνεται ότι προέβλεπε τα πάντα (εκτός από τη σύλληψή της). Στην ατζέντα με το ογκώδες πελατολόγιο που βρήκαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στο κατάστημα της, περιέχονται δεκάδες γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό και οικονομικό στερέωμα της χώρας μας, αλλά και ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τι λένε οι επώνυμοι που επισκέφθηκαν την σπείρα των μέντιουμ
Στην ατζέντα των μέντιουμ βρέθηκαν μεταξύ άλλων πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, από τα οποία φέρονται να αποσπούσαν μεγάλα ποσά από τις υπηρεσίες που τους παρείχαν.



Την ίδια ώρα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του εν λόγω μέντιουμ με την Βάνα Μπάρμπα, την Εύη Αδάμ και τον Τρύφωνα Σαμαρά, οι οποίοι όμως μιλώντας στο protothema.gr, ξεκαθαρίζουν πως βρέθηκαν εκεί για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο δηλώνουν πως πρόκειται για μία ευγενική κυρία, η οποία τους είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για τους καλούς της τρόπους.

«Ήταν μία διαφημιστική κίνηση. Πληρώθηκα γι’ αυτό, γιατί δούλεψα για λογαριασμό μιας διαφημιστικής εταιρείας. Εγώ δεν ήμουν πελάτισσα. Οι πελάτισσες συνήθως δεν φωτογραφίζονται δίπλα τους εμάς βάζουν να το κάνουμε αυτό. Εκείνες πάνε στα κρυφά, εμείς είμαστε για τις φωτογραφίες μόνο. Έβγαλα μία φωτογραφία και έφυγα, δεν έχω καμία ανάμειξη με το συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε καν κατέβηκα κάτω», δηλώνει η Εύη Αδάμ, η οποία ξεκαθαρίζει πως δεν είχε κάποια πρόταση από την «σπείρα», για να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες τους που παρείχαν.



Κάπως έτσι βρέθηκε και η Βάνα Μπάρμπα στο μαγαζί που στεγάζεται στην οδό Καραγιώργης Σερβίας στο Σύνταγμα. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η σπείρα διέθετε και δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Νίκαιας.

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί της. Πρόκειται για μία θαυμάστρια η οποία μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Ξέρουμε εμείς τι είναι ο κάθε ένας; Εγώ ήμουν στην περιοχή του Συντάγματος, ήπια ένα καφέ μαζί της, και μου είπε: "Σας παρακαλώ, μπορώ να έχω μία φωτογραφία στο χώρο μου;". Ούτε την ξέρω και ούτε έχω καμία σχέση. Πάντως ήταν ευγενέστατη κοπέλα, συμπαθέστατη. Δεν θέλω να πάρω θέση, γιατί δεν ξέρω τι κάνει. Eίχε αυτό το μαγαζί το οποίο φαινόταν μια χαρά. Η κοπέλα ήταν εξαιρετική δεν μου πρότεινε τίποτα παραπάνω. Φαινόταν επαγγελματίας, είχε την δουλίτσα της... Έβγαλα μια φωτογραφία με όλη μου την καρδιά. Δεν μπορούμε να την κρίνουμε αν δεν αποφανθεί η Δικαιοσύνη», τόνισε από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα.



«Δεν πήγαινα σε μέντιουμ, δεν πάω εγώ σε τέτοια μαγαζιά. Πήγα εκεί καλεσμένος σε event και δεν ξαναπήγα εκεί. Εγώ από αυτό που είδα είναι πως πρόκειται για μία πολύ καλή κυρία», λέει και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε επίσης για διαφημιστικούς λόγους στο μαγαζί της Καραγιώργη Σερβίας.

Τα γιατρικά μαντζούνια και οι... αποκρυπτογραφήσεις του σπέρματος
Ξεκίνησε από ένα μικρό μαγαζί στη Νίκαια και γρήγορα εγκαινίασε και το δεύτερο σε απόσταση λίγων μέτρων από την πλατεία Συντάγματος. Η γκάμα των μαντικών της ικανοτήτων αλλά και των συνεργατών της μεγάλη. Δεν ήξεραν μόνο να... ρίχνουν τα χαρτιά, να «διαβάζουν» το φλιτζάνι, να βλέπουν το μέλλον των πελατών τους στη μαγική σφαίρα και στον υπνωτισμό, αλλά κι επιπλέον γνώριζαν να αποκρυπτογραφούν το ανδρικό σπέρμα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η 44χρονη και οι βοηθοί της ζητούσαν από τις πελάτισσες τους να τους φέρουν και δείγμα από το σπέρμα του συντρόφου τους προκειμένου να τους πουν εάν μπορεί να κάνει παιδιά κι αν της απάτα με κάποια άλλη γυναίκα.

Εκτός όμως από μάντης ήταν και εισαγωγέας διαφόρων μαντζουνιών για ποικίλες χρήσεις. Κάποιες μυστικές της συνταγές αποτελούσαν το καλύτερο... αντίδοτο για τη γλωσσοφαγιά και για το ξεμάτιασμα, ενώ κάποιες άλλες μείωναν τις ημικρανίες, τους πόνους στο στομάχι και απέβαλλαν την αρνητική ενέργεια.

Παράλληλα, διέθετε αρώματα και φυλακτά τα οποία όπως ισχυρίζονταν η ιδιοκτήτρια του προστάτευαν από το κακό μάτι και βοηθούσαν στην αναθέρμανση της ερωτικής έλξης. Μάλιστα ένα από τα αιθέρια έλαια που διέθετε η 44χρονη μετέτρεπε τη γυναίκα σε μαγνήτη για το αντρικό φύλλο.



Πώς εισέπρατταν χιλιάδες ευρώ από τις πελάτισσές τους
Η σπείρα των μέντιουμ είχε καταστρώσει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να βάζει στο χέρι τις ανυποψίαστες και ευάλωτες πελάτισσές του και να τους αποσπά τεράστια χρηματικά ποσά. Αφού τους έλεγαν τι θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον, αλλά και τρόπους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη συνέχεια προσπαθούσαν να τις εγκλωβίσουν έτσι ώστε να τις έχουν τακτικούς θαμώνες.

Σε περίπτωση που κάποιες από αυτές έκοβαν τις συχνές επισκέψεις τους, τότε τους τηλεφωνούσαν και τους έλεγαν ότι κάτι κακό θα συμβεί στο προσεχές διάστημα στην οικογένεια τους. Οι πελάτισσες τότε έντρομες έσπευδαν στην Καραγιώργη Σερβίας και έδιναν γη και ύδωρ προκειμένου να αποφύγουν το μοιραίο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τις δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τη δράση της ιδιοκτήτριας «Τα μυστικά της Κατίνας» στην αστυνομία. Στη μια εκ των δύο γυναικών, η 44χρονη απέσπασε από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2016 μέχρι και τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου το ποσό των 20.000 ευρώ. Η δεύτερη κατέβαλλε όσο κι αν φαίνεται απίστευτο μέσα σε τρεις μήνες 52.000 ευρώ προκειμένου με τη βοήθεια της μάντισσας να αντιστρέψουν το κακό που περίμενε τον άνδρα της την 1η Ιουλίου.

Η γυναίκα που μένει σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας, επισκέφτηκε τη 44χρονη μελλοντολόγο προκειμένου να της λύσει ένα πρόβλημα που είχε στο γάμο της. Όταν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε για το ζήτημα που την αφορούσε, θεώρησε ότι θα ήταν και η τελευταία φόρα που κάθονταν πίσω από τη μαγική σφαίρα του υπογείου στην Καραγιώργη Σερβίας. Έκανε όμως λάθος.



Η 44χρονη επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι το παιδί της θα πεθάνει κι ότι θα έπρεπε να συναντηθούν για να λύσουν το πρόβλημα. Η γυναίκα την πίστεψέ και έτσι βρέθηκε και πάλι απέναντι από μέντιουμ. Μετά από αρκετές επισκέψεις, τελικά η 44χρονη κατάφερε να «σώσει» από το θάνατο το γιο της πελάτισσας της έναντι 52.000 ευρώ, με τα οποία όπως αναφέρουν αστυνομικές πήγες η μελλοντολόγος αγόρασε μια πολυτελή mercedes. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το τηλέφωνο του θύματος χτύπησε και πάλι.

Αυτή τη φορά το μέντιουμ προέβλεπε για την 1η Ιουλίου μεγάλο κίνδυνο για το άνδρα της. Αυτή τη φορά της ζήτησε 5.650 ευρώ για να σώσει το αγαπημένο της πρόσωπο. Η γυναίκα που ξόδεψε μια περιουσία, αποφάσισε πλέον να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές. Αφού εξιστόρησε στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων την περιπέτειά της τότε αποφασίστηκε η επιχείρηση σύλληψης της 44χρονης μελλοντολόγου και των συνεργατών της.

Προσημειώθηκε το ποσό των 650 ευρώ και η γυναίκα συνοδευόμενη από μια αστυνομικό που υποδύονταν την ανιψιά της έφτασαν στο υπόγειο της Καραγιώργης Σερβίας. Όταν το μέντιουμ παρέλαβε τα χρήματα τότε εισέβαλαν οι αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες τόσο στην ίδια όσο και σε άλλες τέσσερις γυναίκες που εργάζονταν στο κατάστημα.

Οι πέντε γυναίκες θα οδηγηθούν στο 7ο τακτικό ανακριτή τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους με κάποιες από αυτές να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν έχουν πέσει κι άλλες γυναίκες θύματα της σπείρας των μέντιουμ.
http://www.protothema.gr/greece/article/591737/to-medioum-zitouse-sperma-gia-na-pei-stin-pelatissa-an-o-andras-tis-einai-karperos-i-tin-apata/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.