Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ: ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!!!

Καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι καταληψίες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, έκανε κλιμάκιο του κόμματος. Η κατάληψη ξεκίνησε τ...

Καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι καταληψίες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, έκανε κλιμάκιο του κόμματος.

Η κατάληψη ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και έληξε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως διαπίστωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι καταληψίες έγραψαν υβριστικά συνθήματα σε αφίσες του κόμματος και της νεολαίας που υπήρχαν κρεμασμένες στους τοίχους, ενώ είχαν διαρρηχθεί οι κλειδωμένες πόρτες στο γραφείο του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πέτρου Παπαγεωργίου, καθώς και σε αυτό της βουλευτή, Άννας Βαγενά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπολογιστής του συνεργάτη της, δικηγόρου Δημήτρη Κούρτη, βρέθηκε χακαρισμένος, ενώ φαίνεται ότι οι καταληψίες όχι μόνο διάβασαν και ανακάτεψαν έντυπο υλικό που υπήρχε στον χώρο, αλλά… έβγαλαν και πολλές φωτοτυπίες από το ίδιο υλικό, καθώς ήταν ιδιαίτερα μειωμένο το μελάνι στον εκτυπωτή του γραφείου!

Ένα άλλο χαρακτηριστικό… απομεινάρι της κατάληψης είναι το μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο του κόμματος που βρέθηκε σχισμένο σε πολλά κομμάτια, σκορπισμένο στον χώρο!

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν χθες στην «Ε» ότι καταδικάζουν απερίφραστα αντίστοιχες ενέργειες και βανδαλισμούς, διευκρίνιζαν όμως ότι δεν προτίθενται να κινηθούν νομικά εναντίον των καταληψιών, απόφαση που πάρθηκε άλλωστε σε ανώτερο κομματικό επίπεδο.

Πηγή: www.eleftheria.gr-eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.