Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ!» ΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ: ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ, Η ΜΟΥΣΟΥΛΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Με κάθε τρόπο καταδικάζει η μουσουλμανική κοινότητα του της βορειας Γαλλίας, την σφαγή του ιερέα Ζακ Αμέλ από τους δύο τζιχαντιστές. Στην ...



Με κάθε τρόπο καταδικάζει η μουσουλμανική κοινότητα του της βορειας Γαλλίας, την σφαγή του ιερέα Ζακ Αμέλ από τους δύο τζιχαντιστές. Στην περίπτωση του ενός 19χρονου μάλιστα, αρνούνται την ταφή του, καθώς όπως δηλώνουν “συκοφάντησε το Ισλάμ”.
Ο 19χρονος γεννημένος στην Αλγερία, Αντέλ Κερμίς, ήταν ο ένας από τους δύο τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε μια εκκλησία σκοτώνοντας τον ηλικιωμένο ιερέα. Αν και Γάλλος πολίτης, που έμενε στην ευρύτερη περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η επίθεση, ο Κερμίς, προσπάθησε να φύγει για τη Συρία, όπου θα συνέδραμε το λεγόμενο “Ισλαμικό Κράτος”.

“Δεν πρόκειται να... βρωμίσουμε το Ισλάμ, με ένα τέτοιο άτομο” τόνισε ο Μοχάμεντ Καραμπιλά, ο επικεφαλής ενός τοπικού τζαμιού στην “Le Parisien”. “Δεν θα συμμετέχουμε προετοιμάζοντας τη σωρό ή την ταφή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.