Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ: ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΗΣΑΝ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πλάνα από το θάνατο από φίλια πυρά του 30χρονου Ελιάβ Γκέλμαν Έχασε τη ζωή του από φίλια πυρά πριν πέντε μ...


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πλάνα από το θάνατο από φίλια πυρά του 30χρονου Ελιάβ Γκέλμαν

Έχασε τη ζωή του από φίλια πυρά πριν πέντε μήνες, όταν στην προσπάθεια να εξουδετερώσουν έναν Παλαιστίνιο, οι στρατιώτες των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF) τον πυροβόλησαν θανάσιμα…

Ο λόγος για τον 30χρονο σμηναγό Ελιάβ Γκέλμαν, ο οποίος σκοτώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε σημείο ελέγχου νότια της Ιερουσαλήμ.

Αναλυτικότερα, στρατιώτες επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν Παλαιστίνιο, ο οποίος επιχείρησε να επιτεθεί με μαχαίρι κατά του σμηναγού, με αποτέλεσμα να αστοχήσουν και να σκοτώσουν τον Γκέλμαν.

Τα πλάνα που κατέγραψαν την επίθεση και τελικά το θανάσιμο τραυματισμό του 30χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα μόλις πριν λίγες ημέρες, αποτυπώνοντας καρέ-καρέ το περιστατικό.

Σε αυτά φαίνεται ο Γκέλμαν να οπλίζει εναντίον του 26χρονου Παλαιστινίου Μαχμούντ Άμρο, ο οποίος απεικονίζεται να τρέχει προς το μέρος του. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες σωριάζονται στο έδαφος.

Παρά την άμεση μεταφορά του 30χρονου σμηναγού στο νοσοκομείου, εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα, ενώ ο 26χρονος που τραυματίστηκε από τα πυρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, επέζησε.

«Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας απάντησαν και σε μία προσπάθεια να αποτρέψουν επίθεση πυροβόλησαν ενάντια του δράστη», ανέφερε ανακοίνωση μετά το επεισόδιο.

Ο σμηναγός ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας δύο και πέντε ετών, ενώ η σύζυγός του ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Παρά το θάνατό του, η οικογένειά του τόνισε πως δεν έχει θυμώσει με τους στρατιώτες, με τον αδελφό του να δηλώνει: «Πέθανε σε μία μάχη που βιώνουμε εδώ και πολύ καιρό».


http://www.protothema.gr/world/article/599010/video-israilinoi-ithelan-na-exoudeterosoun-palaistinio-alla-skotosan-sminago-tous/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.