Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Ο άνδρας φέρεται να απείλησε υπάλληλο σε κέντρο ευρέσεως εργασίας - Συνελήφθησαν τέσσερις ακόμα άνθρωποι αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι «Συν...



Ο άνδρας φέρεται να απείλησε υπάλληλο σε κέντρο ευρέσεως εργασίας - Συνελήφθησαν τέσσερις ακόμα άνθρωποι αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Κολωνία της Γερμανίας έπειτα από αναφορές για ένοπλο που λέγεται ότι εισέβαλε σε κέντρο απασχόλησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπάλληλοι του γραφείου κλήθηκαν να παραμείνουν στο κτίριο, ενώ διενεργείται έρευνα για το περιστατικό.

Εντούτοις, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild η αστυνομία είχε ένταλμα για τη σύλληψη ενός ανθρώπου που βρισκόταν στο κέντρο απασχόλησης. Την ίδια στιγμή, λέγεται πως πέντε άνθρωποι συνελήφθησαν.

Εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας μιλώντας στη Bild δήλωσε πως «η κατάσταση δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη».

Γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για μία γυναίκα με όπλο που λέγεται πως απείλησε έναν άνθρωπο που βρισκόταν εντός του κτιρίου.

Παραμένει άγνωστο αν η γυναίκα είναι το πρόσωπο για το οποίο έγινε η αρχική αναφορά στην αστυνομία.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Η γερμανική αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αναφέρει: «Επιχείρηση της αστυνομίας σε κέντρο απασχόλησης στην οδό Λουξεμπούργκερ, εξαιτίας απειλητικής συμπεριφοράς. Ψευδείς οι πληροφορίες για βόμβα».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεότερες αναφορές οι ένοπλοι ενδεχομένως είναι δύο, ενώ η περιοχή γύρω από το κτίριο έχει αποκλειστεί προληπτικά.

Το δίκτυο Rundschau-online επικαλούμενο πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, υποστηρίζει ότι οι αρχές είχαν ενημερωθεί για τον ένοπλο από υπάλληλο του γραφείου ευρέσεως εργασίας.

Τη στιγμή της πληροφορίας, όμως, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν ήδη στο σημείο έπειτα από ένταλμα σύλληψης για έναν άνδρα, ο οποίος καταζητείτο καθώς φέρεται να είχε απειλήσει ενοίκους σε κέντρο προσφύγων την περασμένη Τετάρτη.

«Ο ύποπτος και η σύντροφός του είναι στο αστυνομικό τμήμα», ανέφερε Γερμανός αξιωματικός στο Rundschau-online.


http://www.protothema.gr/world/article/598746/alert-germania-sunagermos-apo-enoplo-stin-kolonia/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.