Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ!!!

Κάνουν τελικά σεξ οι Σουηδοί ή μήπως τα τελευταία χρόνια το έχουν «κόψει»; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσει να δώσει ...

Κάνουν τελικά σεξ οι Σουηδοί ή μήπως τα τελευταία χρόνια το έχουν «κόψει»; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσει να δώσει η κυβέρνηση της Σουηδίας, η οποία θα διεξάγει μία έρευνα που θα διαρκέσει τρία χρόνια.
Η μελέτη θα διεξαχθεί από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας, με την τελική έκθεση να αναμένεται τον Ιούνιο το 2019.
Ο υπουργός Υγείας, Γκάμπριελ Γουίκστρομ είπε ότι η πολιτική που ακολουθείται για την σεξουαλική υγεία θα πρέπει να καθοδηγείται όχι μόνο από τα προβλήματα, αλλά και από τις ευχάριστες πτυχές του σεξ.
Οι έρευνες που παρουσιάζονται στον σουηδικό Τύπο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι Σουηδοί έχουν λιγότερες σεξουαλικές σχέσεις. Η νέα έρευνα θα απαντήσει εάν πράγματι οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο σεξ. Επίσης σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οι Σουηδοί αποφεύγουν το σεξ θα αναζητηθούν και τα αίτια της κατάστασης. Το στρες μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, είπε ο υπουργός Υγείας.
Ο Γκάμπριελ Γουίκστρομ υπογράμμισε ότι ήταν «παράδοξο το γεγονός ότι, ενώ ολόκληρη η κοινωνία μας φαίνεται διαπνέεται από το σεξ, σε ό, τι αφορά από τη διαφήμιση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως ένα μεγάλο μέρος της καθημερινής ζωής, το θέμα εξακολουθεί να είναι βουτηγμένο στην ντροπή…. Και να απουσιάζει από τον πολιτικό διάλογο».
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, εάν οι πολιτικές εστιάζονται μόνο στα προβλήματα, όπως τα αφροδίσια νοσήματα, οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και ο βιασμός και εξαιρούν τις θετικές σεξουαλικές εμπειρίες, τότε κινδυνεύει με στρέβλωση η πολιτική της υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.