Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΠΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟ...

Ο Τόμας Σάλμπεϊ έχει γίνει γνωστός τα τελευταία 24ωρα ως ο «άνδρας από το μπαλκόνι». Είναι ο άνθρωπος που έκανε έναν οργισμένο διάλογο με...

Ο Τόμας Σάλμπεϊ έχει γίνει γνωστός τα τελευταία 24ωρα ως ο «άνδρας από το μπαλκόνι». Είναι ο άνθρωπος που έκανε έναν οργισμένο διάλογο με τον μακελάρη του Μονάχου, μετά από την επίθεση.
Μιλώντας στην Daily Mail, ο Σάλμπεϊ παραδέχθηκε ότι αν είχε όπλο, θα πυροβολούσε τον Αλί Νταβίντ Σονμπόλι στο κεφάλι. Και ευχήθηκε να μπορούσε να «απαντήσει» στα πυρά του 18χρονου που σκότωσε 9 ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο, ανάμεσά τους και ένα νεαρό Ελληνα.
«Το μόνο που είχα ήταν ένα μπουκάλι μπύρας και του το πέταξα. Αν είχα όπλο, θα τον πυροβολούσα. Θα τον είχα πυροβολήσει στο κεφάλι», είπε ο άνδρας. «Αυτά που του είπα τα πιστεύω ακόμη. Είναι ένας δειλός που πυροβόλησε αθώους γιατί δεν πήγαινε καλά, με αηδιάζει», πρόσθεσε.

Ο Σάλμπεϊ ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στον πέμπτο όροφο, με θέα το γκαράζ του εμπορικού κέντρου όπου «χτύπησε» ο Σονμπόλι την Παρασκευή. Ακουσε τους πρώτους πυροβολισμούς, έξω από τα McDonald's. Ο 18χρονος συνέχισε να πυροβολεί μέσα στο εμπορικό κέντρο, πριν ανέβει στην ταράτσα πάνω από το γκαράζ.

«Επινα μία μπύρα μετά από τη δουλειά, όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. Ηταν ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν καλάσνικοφ. Κοίταξα κάτω και τον είδα να τρέχει. Καθώς ξαναγέμιζε το όπλο του, έπιασα το μπουκάλι και του το πέταξα. Δεν νομίζω ότι το άκουσε».

Ομως, φαίνεται ότι η κίνησή του αυτή τράβηξε την προσοχή του Σονμπόλι, ο οποίος ανέβηκε στην ταράτσα του γκαράζ. Ο Σάλμπεϊ άρχισε να του φωνάζει, με αποτέλεσμα ο 18χρονος να πυροβολήσει αρκετές φορές εναντίον του.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν πραγματικά πυρά ή άσφαιρα. Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι ήταν αληθινά. Επεσα στο πάτωμα αμέσως, αλλά φάνηκε να σταματά. Ηταν η στιγμή που είχε φτάσει η αστυνομία μπροστά από το εμπορικό κέντρο. Δεν ήξεραν πού βρίσκεται, οπότε τους φώναξα ''Είναι εδώ πάνω, στην ταράτσα του πάρκινγκ''. Δεν φοβόμουν».

Την ώρα που ο Σάλμπεϊ και ο Σονμπόλι άρχισαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλον βρίζοντας, ένας 20χρονος γείτονας, ο Μερσάντ, κατέγραψε τον οργισμένο διάλογο με το κινητό του τηλέφωνο.

«Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Δεν ξέρω πώς πήρε ο όπλο», πρόσθεσε ο Σάλμπεϊ αναλογιζόμενος τα όσα συνέβησαν. Tο κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και πλέον το βίντεο είναι στοιχείο της έρευνας.

Ο διάλογος, ανάμεσα στον Σονμπόλι και τον Σάλμπεϊ σύμφωνα με την Daily Mail

Πολίτης: Γαμ… μαλ…
Δράστης: Εξαιτίας σου μου έκαναν bullying για επτά χρόνια.
Π: Αρχ…, είσαι αρχ…
Δ:... Και τώρα πρέπει να αγοράσω ένα όπλο για να σε πυροβολήσω
Π: Ενα όπλο! Αντε γ@@@σου. Πρέπει να σου κόψουν το κεφάλι.
O πολίτης που καταγράφει τη σκηνή φωνάζει στον κόσμο ότι ο δράστης έχει όπλο
Ακούγεται μία φωνή να λέει «Γαμ@@@νοι Τούρκοι»
Π: Σκατ… Γαμ… ξένοι. (Ο πολίτης φωνάζει και πάλι στον κόσμο ότι ο δράστης έχει όπλο και τους λέει να καλέσουν την αστυνομία)
Δ: Είμαι Γερμανός
Π: Είσαι αρχ… αυτό είσαι
Δ: Ναι γεννήθηκα εδώ
Π: Και τι διάολο νομίζεις ότι κάνεις
Δ: Μεγάλωσα εδώ στην περιοχή Hartz 4

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.