Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!

Πρώτη ημέρα της τρίμηνης «κατάστασης έκτακτης ανάγκης», δηλαδή του στρατιωτικού νόμου, που κήρυξε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σ...


Πρώτη ημέρα της τρίμηνης «κατάστασης έκτακτης ανάγκης», δηλαδή του στρατιωτικού νόμου, που κήρυξε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία (όχι ότι προηγουμένως υπήρχε καμία διαφορά) και το καθεστώς Ερντογάν συλλαμβάνει ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως καταγγέλλει ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στο Twitter, 11 δικηγόροι – συνήγοροι σε υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Σμύρνη.

Με πρόφαση ότι εξαρθρώνει την «τρομοκρατική οργάνωση – παράλληλο κράτος» του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει εξαπολύσει ένα πρωτοφανές πογκρόμ ενάντια σε κάθε διαφωνούντα.

Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, ακόμα και επικριτές του πραξικοπήματος, συλλαμβάνονται γιατί δεν ανήκουν στους πιστούς του ισλαμιστές. «Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου» είναι το δόγμα του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος επιβάλλει την ισλαμιστική του χούντα στο όνομα της «δημοκρατίας» αλά τούρκα.

Από την Τετάρτη συλλαμβάνονται και όσοι δημοσιογράφοι τολμούν να μιλήσουν ή να γράψουν ενάντια στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως και απλοί πολίτες που σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.