Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Οι δύο άνδρες φωτογραφίζονται κοιτώντας την κάμερα και δηλώνοντας πίστη στον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους. Το ανεπίσημο πρακτορείο ειδήσε...

Αυτοί είναι οι δύο σφαγείς του ιερέα στη Γαλλία – Ο ISIS έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους

Οι δύο άνδρες φωτογραφίζονται κοιτώντας την κάμερα και δηλώνοντας πίστη στον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους. Το ανεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ισλαμικού Κράτους, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο που αποκεφάλισαν τον ιερέα στη Γαλλία, πριν πέσουν νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας.

Το Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία, δήλωσε πως οι δύο άνδρες ήταν “μαχητές” του. Ο ένας εκ των δύο μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, ήταν 19 ετών και ονομαζόταν Αντέλ Κερμίς. Ήταν εκείνος που φορούσε το ειδικό βραχιολάκι παρακολούθησης της αστυνομίας, καθώς είχε πρόσφατα αφεθεί ελεύθερός, μετά από σύλληψή του γιατί προσπαθούσε να φύγει για τη Συρία.



Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία ο δεύτερος δράστης ήταν και εκείνος 19 ετών, καταγόταν από τον νοτιοανατολική Γαλλία, ενώ δεν ήταν γνωστός στην αστυνομία.

Το όνομα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα για τον δεύτερο δράστη ήταν Αμπντέλ Μαλικ, όμως η επίσημη ταυτοποίησή του αναμένεται έπειτα από την ολοκλήρωση των τεστ που διεξάγει η αστνυομία.

Οι δύο νέοι, που έχουν γενειάδα, συστήνονται χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμά τους, Άμπου Όμαρ και Άμπου Τζαλίλ αλ Χανάφι και ορκίζονται «υποταγή» στον αλ Μπαγκντάντι. Η εξτρεμιστική οργάνωση επιβεβαίωσε την ίδια ημέρα ότι την επίθεση διέπραξαν δύο «στρατιώτες» της, σύμφωνα με το πρακτορείο Άμακ. Οι δράστες της επίθεσης «ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις να πλήξουν τις χώρες του διεθνούς συνασπισμού» που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία, όπως επισημαίνει το Άμακ. http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.