Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ...!!! ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ...!!! 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΛΒΑΝΩΝ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΛΒΑ...

Αιματηρή συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες στα Καλάβρυτα


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΛΒΑΝΩΝ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!!! ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αιματηρή συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Κλειτορία των Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, άρχισαν να λογομαχούν για προσωπικές διαφορές που είχαν, αλλά στη συνέχεια συνεπλάκησαν χρησιμοποιώντας και μαχαίρια.

Και τα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας της Κλειτορίας. Δύο εξ΄ αυτών έφεραν τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα, ενώ οι άλλοι δύο είχαν τραύματα στο μάτι, στα χέρια και στο κεφάλι.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, οι δύο Έλληνες και ο ένας Αλβανός διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε αργότερα σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Από την Αστυνομία έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της συμπλοκής, ενώ ήδη νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Τρίπολης οι δύο τραυματίες. Ο τέταρτος τραυματίας έχει αφεθεί ελεύθερος, καθώς είναι ανήλικος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.