Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ...!!! «ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΟ BREXIT ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»...!! ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου είπε ότι οι βρετανοί αδιαφόρησαν στις απειλές για... “Αποκάλυψη” και πτώση στα χρηματιστήρια και κέρδισαν...

Λεπέν: “Στα μούτρα σας το Brexit, προπαγανδιστές της Ευρώπης!” – Τι είπε για το ελληνικό δημοψήφισμα

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου είπε ότι οι βρετανοί αδιαφόρησαν στις απειλές για... “Αποκάλυψη” και πτώση στα χρηματιστήρια και κέρδισαν ξανά την κυριαρχία τους.

Η Μαρίν Λεπέν αναφέρθηκε και στο ελληνικό δημοψήφισμα: “Οι Έλληνες επειδή τους εκβίασαν αναγκάστηκαν να αρνηθούν το αποτέλεσμα του δικού τους δημοψηφίσματος” είπε χαρακτηριστικά.

"'Έσπασε η αλυσίδα που ένωνε τους Βρετανούς με την Ευρωπαϊκή Ένωση”, τόνισε η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος. “Ανόητες και παράλογες πολιτικές οδήγησαν σε μαζική ανεργία και μαζική μετανάστευση... Πόσο δύσκολο είναι να δει κανείς την πραγματικότητα και να αντιληφθεί τι συμβαίνει σήμερα;"

“Όλοι αυτοί οι προπαγανδιστές από την ευρωπαϊκή ένωση αριστεροί υποτίθεται, ή του κέντρου ή της δεξιάς... ε, λοιπόν τώρα στα μούτρα σας, τι θα κάνετε; Την οργή σας κάντε τη στην μπάντα και χαρείτε για την απόφαση αυτή” πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι “ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε να είναι λαός κυρίαρχος που θα ελέγχει τα σύνορά του και δεν θα δίνει πια λεφτά στην Ευρωπαϊκη Ένωση".

“Όλοι πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από τον πατριωτισμό που επέδειξαν οι Βρετανοί», κατέληξε η Λεπέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.