Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΨΑΓΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΨΑΧΝΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!

Το (νέο) τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, της Κωνσταντινούπολης, προκάλεσε ανατριχίλα σε ολόκληρο τον πλανήτη. 42 άνθρωποι ...



Το (νέο) τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, της Κωνσταντινούπολης, προκάλεσε ανατριχίλα σε ολόκληρο τον πλανήτη. 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 239 τραυματίστηκαν, με τις σκηνές χάους και πανικού να έχουν ήδη περιγραφεί από πολλούς επιζώντες.

Ωστόσο το να διαβάζεις κάποια μαρτυρία και το να βλέπεις την φρίκη, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι νέες εικόνες που έρχονται από το μακελειό στην Τουρκία είναι σοκαριστικές.

Στο πρώτο βίντεο, που δημοσιεύει αποκλειστικά η ιταλική Giornale, δείχνει δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι σε μία αίθουσα του αεροδρομίου.

Δείχνει όμως κι έναν ένοπλο, να διψάει για αίμα. Κυριολεκτικά. Όταν φτάνει στον συγκεκριμένο χώρο, αυτός έχει ήδη αδειάσει από τους έντρομους ανθρώπους κι αυτό φαίνεται πως τον κάνει... έξαλλο.

Φαίνεται να τριγυρνάει δεξιά κι αριστερά, ψάχνοντας... κάποιον να σκοτώσει! Κι αφού φαίνεται πως δεν βλέπει κάποιον στο οπτικό του πεδίο, πετάει φανερά εκνευρισμένος το όπλο του στο πάτωμα.
Φρίκη.

Δείτε το βίντεο



Αφού δεν βρίσκει κανέναν, φαίνεται να απομακρύνεται στο βάθος της αίθουσας, πιθανώς για να πάει σε κάποιο άλλο σημείο, μήπως βρει αθώους ανθρώπους για να σκοτώσει.

http://www.newsit.gr/kosmos/Toyrkia-Ktinodia-dixos-oria-sto-aerodromio-Atatoyrk-Eksallos-enoplos-xtypa-to-oplo-sto-patoma-giati-de-vriskei-thymata-En-psyxro-dolofonia-astynomikoy/632179

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.