Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΧ@ΜΟΥΡΑ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ... ΠΟΙΟΤΙΚΙΑ!!!

Η νικήτρια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision του 1973 εκπροσωπώντας το Λουξεμβρούργο, Anne Marie David δέχεται τις τελευταίες ώρε...

Η νικήτρια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision του 1973 εκπροσωπώντας το Λουξεμβρούργο, Anne Marie David δέχεται τις τελευταίες ώρες μια τεράστια επίθεση από τους fans της –την οποία και ανταποδίδει- για μια ανάρτησή της από τα Κατεχόμενα.
Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε στα Κατεχόμενα προκειμένου να παραλάβει ένα τιμητικό βραβείο για τη συνολική καριέρα της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια, στο τουρκοκρατούμενο μέρος της Κύπρου. Και εξελίχθηκαν σε μια διαρκή προσπάθεια από μέρους της να διαγράφει υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπό της και να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. (μάταια κατά τη γνώμη μας αφού υπέπεσε και σε άλλα λάθη)

Τι συνέβη; Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστ που έκανε πριν από την βράβευση.
«Γεια σας από την Κερύνεια, μια πόλη στην τουρκική πλευρά της Κύπρου. Το φόρεμα είναι μια αυθεντική δημιουργία του Τούρκου σχεδιαστή Engin Terzi. Το έφτιαξε μόλις σε 24 ώρες! Για την τελετή που θα παρευρεθώ. Είναι λίγο διαφορετικό από ότι φοράω συνήθως. Φιλιά»

Άμεσα, Έλληνες και Κύπριοι θαυμαστές της φρόντισαν να την ενημερώσουν ότι δεν υφίσταται τουρκική πλευρά της Κύπρου. Ένας από αυτούς μάλιστα της έγραψε : «Λυπάμαι πολύ που είδα στο ποστ σας να αναφέρετε την Βόρεια Πλευρά της Κύπρου (στην οποία εισέβαλαν οι Τούρκοι από το 1974) ως η τουρκική πλευρά της Κύπρου. Είναι προσβλητικό και δείχνει την πλήρη άγνοιά σας για την πραγματική κατάσταση στην Κύπρο. Δεν υπάρχει τουρκική Κύπρος...»
Τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα στην πορεία, όταν εκείνη όχι μόνο δεν παραδέχτηκε το σφάλμα της, έσβησε όλα τα σχόλια που ήταν εναντίον της αλλά πόσταρε και φωτογραφία του βραβείου που απεικονίζει και την σημαία του ψευδοκράτους η οποία δεν είναι πουθενά αναγνωρισμένη.

Χθες κι ενώ οι επιθέσεις εναντίον της συνεχίζονται αντί τουλάχιστον να παραδεχτεί ότι έκανε ένα λάθος, να ζητήσει συγγνώμη και να πάει παρακάτω, πέρασε στην αντεπίθεση γράφοντας:
«Αυτή είναι η σελίδα ΜΟΥ. Ανεβάζω ότι θέλω και δημοσιεύω ότι είναι ο τρόπος ζωής ΜΟΥ-να πιστεύω και να ελπίζω. Δεν δέχομαι μαθήματα από ΚΑΝΕΝΑΝ και δεν επιτρέπω και σε ΚΑΝΕΝΑΝ να μου κάνει! Ποτέ δεν υπήρξα πουλημένη. Αυτοί που με γνωρίζουν το ξέρουν αυτό. Πάντα ήμουνα παρούσα για όποιον με χρειαζόταν. Γιατί λοιπόν ζητάτε από εμένα να λύσω ένα πολιτικό πρόβλημα; Εγώ απλά τραγουδάω. Και όταν αρέσω στους ανθρώπους μιας χώρας δεν με νοιάζουν οι πολιτικές τους πεποιθήσεις, το χρώμα του δέρματός τους ή η θρησκεία τους. Δεν με αφορά. Από το 1970 έχω κάνει την καριέρα μου χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά μου.

Λοιπόν ναι, είμαι περήφανη για τα βραβεία που έλαβα γιατί αντιπροσωπεύουν χρόνια δουλειάς. Συγγνώμη αν σας προσβάλλουν. Και για την ιστορία: Έχω συμμετάσχει ως κριτής σε φεστιβάλ στην Κύπρο πριν από χρόνια με έναν Γάλλο καλλιτέχνη και οι Τούρκοι δεν μου μίλησαν ποτέ με τον τρόπο που το κάνατε εσείς.
Όταν ήμουν στην Τουρκία ο μαέστρος της ορχήστρας μου ήταν Αρμένιος-κάποιοι από τους μουσικούς τούρκοι κι εβραίοι- ένας από τους τραγουδιστές Άγγλος- και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο άλμπουμ με χαρά. Τι ακριβώς λέτε; Ποια νομίζετε ότι είμαι; Πολιτική, ασκώ με χαρά στην Γαλλία με την ψήφο μου γιατί είναι η χώρα ΜΟΥ.... Οπουδήποτε αλλού κάνω απλά τη δουλειά μου και δεν μιλάω. Αν η «ΑΓΑΠΗ» σας για μένα είναι τίποτα μπροστά σε μια σύγκρουση για την οποία δεν μπορώ να κάνω κάτι...λυπάμαι για εσάς. Να φύγετε από τη σελίδα μου αφού με αναγκάσατε να διαγράψω τα προσβλητικά σχόλιά σας και την ίδια στιγμή την εικόνα της σημαίας σας και γι’ αυτό δεν σας συγχωρώ. Έχω τεράστιο σεβασμό στις σημαίες. Όταν κάποιος «αγγίζει» την Γαλλική σημαία νιώθω άρρωστη. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αναγκαστώ να κάνω ότι καταδικάζω»

Και ο πόλεμος συνεχίζεται....


www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.