Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΦΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ... ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ... ΒΙΝΤΕΟ

Εξαγριωμένος είναι ο αδελφός του 50χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο στα λιμανάκια, αφού ξυλοκοπήθηκε και κάηκε ζωντανός! Τι είπε στον Ν...

Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης - Τι λέει ο αδερφός του

Εξαγριωμένος είναι ο αδελφός του 50χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο στα λιμανάκια, αφού ξυλοκοπήθηκε και κάηκε ζωντανός! Τι είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News, του Etv.

Την δική του απάντηση στους ισχυρισμούς των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε καμένος στα Λιμανάκια δίνει ο αδελφός του.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο άνδρας δηλώνει: "Πού πήγαινε, τι έκανε δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι έκανε και τι δεν έκανε.. δεν τα ξέρω αυτά τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ φριχτό και ο Θεός είναι μεγάλος! Τους πιάσανε, να πάνε να τους... , να ησυχάσουμε κιόλας! Αν μαλώσουν δύο άνδρες, τον ρίχνει κάτω τον άλλον και λες τέρμα. Αφού δεν αντέχει άλλο το ξύλο, τον παρατάς. Δεν τον σκοτώνεις ή τον καις"!

Στην συνέχεια ο αδελφός του θύματος δηλώνει: "Ένας φίλος του που ήρθε σήμερα στην κηδεία είπε: Μίλησαν τη μέρα του φόνου, «έχω δυο κιλά ψάρια, έχεις αλεύρι; Δεν έχω. Πάω να πάρω και αλεύρι και έρχομαι να τα τηγανίσω να τα φάμε». Τώρα τι λέει ο καθένας, ο Θεός ξέρει! Ούτε εγώ, ούτε κανένας".

Για να συνεχίσει: "Αυτά είναι βλακείες, πως θα μπεις στο σπίτι του άλλου με δυο κοπέλες μέσα, να πάει να τις βιάσει; Δυο γυναίκες μέσα. Δεν ήταν βιαστής ο άνθρωπος...".

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.