Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ...!!! Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΑΗΔΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔ...


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΑΗΔΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ, ΡΩΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΛΠ


Η πρωθυπουργός της ΣκωτίαςΝίκολα Στέρτζον θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη στις Βρυξέλλεςμε τους επικεφαλής της ΕΕ για να συζητήσει τρόπους ώστε η Σκωτία να παραμείνει στην Ένωση μετά την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου ως συνόλου να την εγκαταλείψει, δήλωσε η ίδια σήμερα στο σκωτσέζικο κοινοβουλιο.

Η Στέρτζον δήλωσε πως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και πως σχεδιάζει να παρουσιάσει τη θέση της Σκωτίας απ' ευθείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι περισσότεροι Σκωτσέζοι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Καταγγέλλοντας αυτό που περιέγραψε ως κενό ηγεσίας στο Λονδίνο, η Στέρτζον δήλωσε πως το διάστημα των τριών μηνών μέχρι να αναλάβει την πρωθυπουργία ο διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον θα ζημιώσει περαιτέρω τη βρετανική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.