Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!! ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ»...

Τη διαπίστωση ότι οι διαχειριστές του Κυπριακού και κατ’ επέκταση η Κυπριακή Δημοκρατία, ενεργούν κατά παράβαση των αρχών Δικαίου που έχο...

Τη διαπίστωση ότι οι διαχειριστές του Κυπριακού και κατ’ επέκταση η Κυπριακή Δημοκρατία, ενεργούν κατά παράβαση των αρχών Δικαίου που έχουν Διεθνώς υιοθετηθεί για το καλό της Ανθρωπότητας, εκφράζει το σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια».
Όπως αναφέρει, οι διαχειριστές παρανομούν διότι αναζητούν χάνοντας πολύτιμο χρόνο να νομιμοποιήσουν, ένα απάνθρωπο, παράνομο, ρατσιστικό γεωγραφικό διαχωρισμό του Κυπριακού Λαού, στη βάση φυλής και θρησκείας.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
“Ερευνώντας και μελετώντας συνεχώς, σε αναζήτηση επιχειρημάτων για στήριξη θέσεων και απόψεων μας σε σχέση με το Κυπριακό, τη διαδικασία που ακολουθείται και τη λύση ΔΔΟ που επιδιώκεται, έχουμε μελετήσει και τη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ, του 1965, «για την απάλειψη κάθε μορφής φυλετικού αποκλεισμού και διαχωρισμού» (International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination).
Στη βάση και αυτής της Σύμβασης διαπιστώνουμε ότι οι διαχειριστές του Κυπριακού και κατ’ επέκταση η Κυπριακή Δημοκρατία, ενεργούν κατά παράβαση των αρχών Δικαίου που έχουν Διεθνώς υιοθετηθεί για το καλό της Ανθρωπότητας. Παρανομούν διότι αναζητούν χάνοντας πολύτιμο χρόνο να νομιμοποιήσουν, ένα απάνθρωπο, παράνομο, ρατσιστικό γεωγραφικό διαχωρισμό του Κυπριακού Λαού, στη βάση φυλής και θρησκείας. Η παρανομία τους καθίσταται βαρύτερη διότι, αυτός ο διαχωρισμός επετεύχθη με πόλεμο, βία και σωρείαν εγκλημάτων πολέμου κατά της Ανθρωπότητας, που συνόδευαν τον πόλεμο αυτό.
Θα πρέπει επιτέλους να τεθεί τέρμα στην προκατασκευασμένη πορεία επιβράβευσης μιας αδικίας, ενός εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας, η οποία θα έχει επιπτώσεις πολύ μακριά από τα σύνορα της «βιασθείσας» Κυπριακής Δημοκρατίας και να αρπαχθούμε απο το Διεθνές Δίκαιο το οποίο έγινε ιδιαίτερα για την προστασία μικρών Λαών όπως ο δικός μας και να διεκδικήσουμε τα Δίκαιά μας. Δίκαια τα οποία απολαμβάνουν άλλοι Λαοί, κάτι που τους υποχρεώνει κιόλας να μας υποστηρίξουν.
Από οποιαδήποτε σκοπιά και να προβληματιστούμε η κατάληξη είναι πάντοτε η ίδια.
Οι Ηγέτες του Κυπριακού Λαού οι οποίοι διακηρύτουν τυφλή υποταγή στη λύση ΔΔΟ ή τρέφουν ψευδαισθήσεις ότι υπάρχει σωστό περιεχόμενο το οποίο να αποδοθεί στη λύση ΔΔΟ, διαπράττουν μεγάλο πολιτικό σφάλμα, του οποίου οι συνέπειες θα είναι πέραν απο καταστροφικές. Γι' αυτό κάνουμε για ακόμη μια φορά έκκληση για την ανάγκη επανατοποθέτησης του Κυπριακού στη βάση που πραγματικά θέλει ο Κυπριακός Λαός και η οποία σίγουρα δεν είναι η λύση ΔΔΟ, αλλά η απελευθέρωση, η αποκατάσταση των Κρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας και ο εκσυγχρονισμός και εκδημοκρατικοποίηση του παράνομου, δοτού Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.