Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!! ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ AL QAA TOY ΛΙΒΑΝΟΥ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ - ΒΙΝΤΕΟ-

8 καμικάζι εξαπέλυσαν επιθέσεις σε 2 κύμματα κατά της χριστιανικής κωμόπολης Al Qaa, στο Β Λίβανο τη Δευτέρα. Η Qaa βρίσκεται στον κύριο...


8 καμικάζι εξαπέλυσαν επιθέσεις σε 2 κύμματα κατά της χριστιανικής κωμόπολης Al Qaa, στο Β Λίβανο τη Δευτέρα. Η Qaa βρίσκεται στον κύριο οδικό άξονα που ενώνει τη συριακή πόλη Qousseir με την Κοιλάδα Békaa. Κατά πλειοψηφίαν χριστιανική κωμόπολη απαριθμεί 3000 κατοίκους με μια συνοικία σουνιτική και περί τους 30.000 σύριους πρόσφυγες στην περιφέρειά της από τους 1,5 εκατομύριο που κατέφυγαν στην χώρα των Κέδρων.

Τα άτομα στην περιοχή αυτή πήραν τα όπλα γυναίκες και άνδρες σε παλλαική άμυνα για να υπερασπιστούν το χωριό τους από τους τζιχαντιστές επιδρομείς.





Ο π.Elian Nasrallah, κάτοικος του χωριού Qaa που στοχεύθηκε από ένα σερί επιθέσεων αυτοκτονίας τη Δευτέρα καταθέτει τη μαρτυρία του στην L’Orient-Le Jour.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου το χωριό χτυπήθηκε από 8 καμικάζι που ανατινάχθηκαν με ζώνες εκρηκτικών στο χωριό που είναι πλειοψηφικά χριστιανικό στην Κοιλάδα Békaa του Λιβάνου.Σύμφωνα με τον .π.Elian

« Επιχείρησα να καλέσω τον Παύλο (Boulos),αλλά μάταια.Οι τηλεφωνικες γραμμές ήταν κομμένες δεν λειτουργούσαν.Έπειτα μάθαμε ότι αυτός σκοτώθηκε στην δεύτερη επίθεση », προσθέτει ο π.Nasrallah.Δηλώνει ότι γνώριζε όλα τα θύματα. »Κάποιοι τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση και προσευχόμαστε για ν΄αποκατασταθεί η υγεία τους το συντομότερο « .

« Οι τρομοκράτες θέλουν να σκοτώσουν αυτό που αντιπροσωπεύει το χωριό. »
« Οι τρομοκράτες είναι πανταχού παρόντες μέσα στη ζώνη. Περιμέναμε ότι αυτή η επίθεση θα συνέβαινε.Το Qaa ζει υπό την απειλή εδώ και 4 χρόνια. Σήμερα παρουσιάστηκε η ευκαiρία και οι τρομοκράτες την εκμεταλλεύθηκαν « ,αναφέρει ο παπάς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ DIMPENEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.