Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ...!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ» ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 - ΑΡ.Φ. 761 (1559)

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων από το πρωϊ της Πέμπτης πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερω...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων από το πρωϊ της Πέμπτης πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ… Σύμβουλος του Τόσκα αυτή που βρίζει τους Αστυνομικούς!

NA TI ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ: Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ”: ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ.. ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ!

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΙΔΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!

Θυμήθηκε την εποχή των οθωμανών ο Μετέ... “Στο Ραμαζάνι οι γείτονες των μουσουλμάνων ούτε έτρωγαν, ούτε έπιναν μπροστά τους”!

ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ!

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΟΥΚΟΦ” Ο ΤΟΣΚΑΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΖΗΤΗΣΑΝ 300 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

«Έκρυψαν» τον τάφο του αγωνιστή αρχιμανδρίτη Παρθενίου Περίδη!

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΗ… Αν το Κ.Κ.Ε. πάρει την Εξουσία, θα καταργήσει τις Εκλογές!

ΑΠΟ ΤΟ 1954 ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ''ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ'' !

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ BREXIT…

Τιμήθηκαν οι νεκροί του Βαλτετσίου... 15 Ιουνίου 1944: Ένα άγνωστο έγκλημα των Ελασιτών του Κλάρα στην Πελοπόννησο

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ''ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ'': ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.