Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΝΥΦΙΤΣΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ: ΤΟ 2016 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

Ο αρχηγός της ισχυρότερης οικογένειας του πλανήτη ΙΑΚΩΒ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (Jacob Rothschild), έστειλε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 ανοιχτή επιστολή ...

Ο αρχηγός της ισχυρότερης οικογένειας του πλανήτη ΙΑΚΩΒ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (Jacob Rothschild), έστειλε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 ανοιχτή επιστολή στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είναι όλα δικά του, αναφέροντας ότι:

«Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων».

«Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συσσωρεύσει ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα. Τώρα θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά λόγω της αύξησης του δολαρίου και της κατάρρευσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Χώρες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Νιγηρία, η Ουκρανία και το Καζακστάν αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες», προειδοποίησε ο Jacob Rothschild και η δήλωσή του ακούστηκε περισσότερο ως απειλή κατά των γεωπολιτικών αντιπάλων των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος του κολοσσού RIT Capital Partners plc, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackstone και πρόεδρος του Institute for Jewish Policy Research, απείλησε ευθέως την Ρωσία και την Βραζιλία (δύο εκ των βασικών εταίρων των BRICS που φιλοδοξούν να εξελιχθούν σε «αντίβαρο» του ΝΑΤΟ και της Δύσης. Τα υπόλοιπα μέλη είναι η Ινδία, η Νότια Αφρική και η Κίνα η οποία και αυτή το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχεται έντονες χρηματιστηριακές επιθέσεις που φαίνεται τελικά να μην είναι τυχαίες).

www.fnews.gr/rothschild-apeilei-tha-katastrepsoume-rosia-mesa-sto-2016/#_

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.