Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KAI ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ: ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!

Πέρα από τις καθημερινές τους παραβιάσεις στον εναέριο χώρο, οι Τούρκοι απέδειξαν το πόσο ασεβείς είναι ανήμερα του Πάσχα, στη γερμανική ...

Πέρα από τις καθημερινές τους παραβιάσεις στον εναέριο χώρο, οι Τούρκοι απέδειξαν το πόσο ασεβείς είναι ανήμερα του Πάσχα, στη γερμανική φρεγάτα που συμμετέχει στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη στο Αιγαίο.
Στη φρεγάτα επικεφαλής ήταν ένας Γερμανός, ενώ πάνω βρίσκονταν δυο ανώτεροι αξιωματικοί, ένας Τούρκος και ένας Έλληνας, όπως προβλέπει η συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία.
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ανήμερα του Πάσχα ο Έλληνας αξιωματικός δέχθηκε τηλεφώνημα ότι πέθανε ο πατέρας του στη Χίο. Εκείνος παρακάλεσε τον Γερμανό κυβερνήτη να πάρει άδεια ώστε να παρευρεθεί στη κηδεία του και με τον δεύτερο να το δέχεται.
Ο Τούρκος όμως έφερε αντίρρηση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιτρέψει την προσέγγιση πολεμικού πλοίου στη Χίο, η οποία είναι, όπως είπε «αποστρατικοποιημένη νήσος». Και έγινε το δικό του. Έτσι η φρεγάτα δεν προσέγγισε την Χίο και ο Έλληνας αξιωματικός πήγε στην κηδεία του πατέρα του με σκάφος που διέθεσε το Λιμενικό Σώμα!

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.