Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠ΄ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ FACEBOOK... Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια ανάρτηση του συμβούλου του Πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα στο Facebook. Ο κ. Καρανίκας δημοσίευσε στο π...



Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια ανάρτηση του συμβούλου του Πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα στο Facebook. Ο κ. Καρανίκας δημοσίευσε στο προφίλ του ένα άρθρο που υποστήριζε πως το έλαιο της κάνναβης είναι μια αποτελεσματική θεραπεία κατά του καρκίνου.

«Είναι δυνατόν τόσα χρόνια η ιατρική επιστήμη να δίνει αγώνα για να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, καλύτερα φάρμακα και να βγαίνει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και να λέει πάρτε χασισέλαιο και θα γίνεται καλά;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών Αθηνών, Ζωή Γραμματόγλου.

«Απορώ πώς αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτές τις καρέκλες», συνέχισε η κ.Γραμματόγλου, μιλώντας στην εκπομπή "tatianalive".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.