Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΛΕΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μια πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία διαδραματίστηκε στο γήπεδο των Κοσκινού, εκεί όπου λίγα μέτρα παραπ...



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μια πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία διαδραματίστηκε στο γήπεδο των Κοσκινού, εκεί όπου λίγα μέτρα παραπέρα βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας παιδικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξε η "Ροδιακή" επικράτησε έντονη λογομαχία στην είσοδο του γηπέδου των Κοσκινού, ανάμεσα σε πατέρα ποδοσφαιριστή και παράγοντες του Διγενή Κοσκινού, καθώς υπήρχαν προηγούμενα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μάλιστα σε ξυλοδαρμό του πατέρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της οικογένειάς του, όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τους ίδιους αυτόπτες μάρτυρες ο πατέρας φώναξε επί τόπου συγγενικό του πρόσωπο το οποίο είχε στην κατοχή του περίστροφο και επιχείρησε να πυροβολήσει –όπως και τελικά έκανε δύο φορές- τον πρώην πρόεδρο του Διγενή και νυν πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού Νίκο Μανωλάγκα, στα πόδια, προφανώς για εκφοβισμό.

Ευτυχώς ο πυροβολισμός δεν βρήκε τον στόχο του και το συγκεκριμένο περιστατικό που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και μάλιστα προχώρησαν σε συλλήψεις, έπειτα από εκατέρωθεν μηνύσεις που υποβλήθηκαν, ενώ αυτή την ώρα προσάγονται στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.



Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.