Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΤΣΑ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...

Ο hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς, θέλησε να παρουσιάσει το ημερολόγιο του στα Σκόπια και πρότεινε στη Βάνα Μπάρμπα ν' αναλάβει την πα...


Ο hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς, θέλησε να παρουσιάσει το ημερολόγιο του στα Σκόπια και πρότεινε στη Βάνα Μπάρμπα ν' αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς.

Η ηθοποιός αρχικά δέχτηκε, άλλα, όπως έγραψε στη συνέχεια σε ανάρτησή της στο Facebook, παρανόησε τη χώρα και δεν είχε καμία διάθεση να ταξιδέψει στα Σκόπια, γιατί όπως τόνισε στο μήνυμά της, δε θα μπορούσε να επισκεφτεί μια χώρα, όπου στο διαβατήριό της θα έμπαινε η λέξη «Μακεδονία».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με μία νέα ανάρτηση στο Facebook, κατηγόρησε την ηθοποιό για «άκρως αντιεπαγγελματική και προσβλητική συμπεριφορά».

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για την παρεξήγηση με τον γνωστό hair stylist.

«Ο Τρύφωνας είναι ένα γλυκό παιδί. Όλοι τον αγαπάμε! Σιγά τώρα! Δεν έγινε τίποτα το σοβαρό. Μία παρεξήγηση έγινε! Ξέρεις τώρα, ψοφάει και γι αυτά!», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Το θέμα ποιο είναι; «Έκανα και εγώ λάθος. Είναι λίγο αστείο! Ο άνθρωπος με κάλεσε να παρουσιάσω το ημερολόγιο του. Ήμουν στην Κύπρο. Μου λέει : ''Θα πάμε σε μία πολύ ωραία πόλη''. Νόμιζα ότι μου είχε πει Σερβία. Αντιλήφθηκα ότι είναι μία χώρα που προσωπικά δεν θα πήγαινα, ο,τιδήποτε και αν γινόταν. Υπάρχουν κάποια όρια στις επιλογές. Δεν πάω σε αεροδρόμιο που θα μου έβαζαν τη σφραγίδα ''Μακεδονία''. Δεν το δέχομαι σαν Ελληνίδα», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Και πρόσθεσε: «Το λάθος είναι δικό μου. Τους το είπα ένα βράδυ πριν τη παρουσίαση. Δεν φταίνε και αυτοί! Του λέω: ''Δεν έρχομαι! Δεν πατάω ποτέ!''»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.