Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: ΔΙΕΣΥΡΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΩΝ!!! ΤΡΕΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ΕΡΙΞΕ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ...

O Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί να απέκτησε πολλούς φίλους με την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος με τη Λέστερ ωστόσο έχει και πολλούς… ε...

O Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί να απέκτησε πολλούς φίλους με την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος με τη Λέστερ ωστόσο έχει και πολλούς… εχθρούς.
Η ατάκα του Ιταλού προπονητή «είμαι ο ίδιος που απολύθηκε από την Ελλάδα» προκάλεσε το ξέσπασμα του πρώην βουλευτή Κωστή Αϊβαλιώτη, ο οποίος τον «έκραξε» δημόσια!
Αναλυτικά όσα έγραψε: «Ο Ρανιέρι μάς προκαλεί και από πάνω : Βγαίνει σε συνεντεύξεις του στην Αγγλία και μάς ειρωνεύεται λέγοντας οτι ειναι "ο ιδιος που απολύθηκε στην Ελλάδα" κλπ . Ξέχασε , φυσικά, ο Ρανιέρι να θυμίσει ότι είναι ο ίδιος που μάγκωσε ένα κάρο λεφτά από την ΕΠΟ σε μια χώρα χρεωκοπημένη , ήρθε εδω με υφος 1000 καρδιναλίων, πηρε την Εθνική Ελλάδος από το κατώφλι των "8" του Μουντιάλ που είχε πάει με τον εξαιρετικό Σάντος και κατάφερε να την ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ τελείως , έχασε από ΟΛΟΥΣ , διεσύρθη ακόμη και τους ...ψαράδες μπακαλιάρων των Φερόε μέσα στο Καραϊσκάκη, διέλυσε την διεθνή εικόνα της Εθνικής, τα πήρε αδρά και την κοπάνησε. Ο Σάντος οδηγησε την Πορτογαλία στο EURO, αλλά εμείς θα δούμε - λόγω Ρανιερι- τα πάντα από τον καναπέ ..Όσο για το Αγγλικό πρωτάθλημα , ο Ρανιέρι πήρε "πρωτάθλημα" με 100% νεκρές τις Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Γουνάϊτεντ,Τσελσι οκ. Η ασχημη πορεια τους στην Ευρωπη επιβεβαιωσε τα χάλια τους...Σε ενα τετοιο "πεθαμενο" Αγγλικο πρωταθλημα φετος , μεχρι και ενας Ρανιερι θα μπορουσε να διακριθει, Ας απαντησει ομως καποιος επισημος στον Ρανιερι ,αφου η ΕΠΟ και οι τοτε ιθυνοντες εχουν κρυφτει και λούφαξαν . Ο Κοντονης ας πει επιτελους δύο κουβεντες για τα ρεζιλικια της Εθνικης επι Ρανιέρι , ας μην κανει μονο μονο μαγκιές στο εσωτερικό ο υφυπουργός Αθλητισμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.