Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ: ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ... ΚΡΙΣΗ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΣΙΔΕΡΩΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!

Συναγερμός σήμανε σήμερα αργά το βράδυ στο Επιχειρησιακό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας όταν ενημερώθηκαν για κρίση, πιθανότα...

Συναγερμός σήμανε σήμερα αργά το βράδυ στο Επιχειρησιακό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας όταν ενημερώθηκαν για κρίση, πιθανότατα επιληπτική, που έπαθε βαρυποινίτης, μέλος της σπείρας που πριν λίγους μήνες δρούσε στην Αθήνα, σπέρνοντας τον πανικό, καθώς εισέβαλε στα σπίτια και "σιδέρωνε" τα θύματά της για να ληστέψει.

Ο άνδρας που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη πολλών ετών, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, μεταφέρθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεταγωγών στην οδό Ι. Βλάχου στο κέντρο της πόλης, προκειμένου στη συνέχεια να μεταφερθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην ΒΙΠΕ Πατρών.

Όμως ενόσω ευρισκόταν στο Μεταγωγών, ξαφνικά παρουσίασε αδιαθεσία και έπαθε κρίση.

Για το λόγο αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του, υπό δρακόντεια μέτρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίον για να εξεταστεί από ιατρούς, όμως κάτι τέτοιο γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα και κάτω από την αυστηρή επίβλεψη της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά, άμεσα στο σημείο κλήθηκε μονάδα του ΕΚΑΒ, ενώ η διακομιδή γίνεται με τη συνοδεία περιπολικών, τζιπ της ΟΠΚΕ καθώς και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.