Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ...

Με φανέλα της Φέγενορντ «πανηγύρισε» την… επιτυχία της συνεδρίασης του Eurogroup της 24ης Μαΐου, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλ...

Με φανέλα της Φέγενορντ «πανηγύρισε» την… επιτυχία της συνεδρίασης του Eurogroup της 24ης Μαΐου, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος επισκέφθηκε την ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ο Ολλανδός πρέσβης, Κάσπαρ Βέλντκαμπ, τον καλωσόρισε δωρίζοντάς του τη φανέλα της Φέγενορντ με τον αριθμό 24, ενώ όπως αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό της πρεσβείας στο Twitter: «Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος γεννήθηκε στο Ρότερνταμ, έλαβε την φανέλα της Φέγενορντ από την ολλανδική πρεσβεία προς τιμή του Eurogroup της 24ης Μαΐου».

Βέβαια διέφυγε στον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος ποζάρει χαρούμενος φορώντας τη φανέλα, ότι η Φέγενορντ έμεινε τρίτη και… καταϊδρωμένη στο ολλανδικό πρωτάθλημα εφέτος, πίσω από Αϊντχόφεν και Αγιαξ.

Για την ακρίβεια, η Φέγενορντ είναι η αιώνια «loser» του πρωταθλήματος της Ολλανδίας, κάτι που για ορισμένους παραπέμπει στην προ του 2015 Αριστερά -ή μήπως και στη μελλοντική;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.