Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!

Οι άτυχοι πυροσβέστες ηλικίας 33 και 31 χρόνων κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες Δεν έφτανε που πήγαν...

Οι άτυχοι πυροσβέστες ηλικίας 33 και 31 χρόνων κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Δεν έφτανε που πήγαν να τους σώσουν από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα μέσα στον καταυλισμό τους στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στη Ρόδο, βρήκαν και τον... μπελά τους οι άνδρες της Πυροσβεστικής που δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα τσιγγάνων!

Το πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες έφτασε γρήγορα στο σημείο της πυρκαγιάς και οι τρεις πυροσβέστες άρχισαν αμέσως την κατάσβεση. Όμως, ξαφνικά, οι εξαγριωμένοι τσιγγάνοι όρμησαν κατά πάνω τους και άρχισαν να τους χτυπούν αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δύο από αυτούς! Οι άτυχοι πυροσβέστες ηλικίας 33 και 31 χρόνων κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες της επίθεσης έσπευσαν να εξαφανιστούν και οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το αιματηρό συμβάν ξεκίνησαν προανάκριση με εντολή εισαγγελέα για να τους εντοπίσουν. Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», συνήθως στις επιχειρήσεις κατάσβεσης οι πυροσβέστες συνοδεύονται από αστυνομικούς, αλλά αυτή τη φορά πήγαν μόνοι τους στον τόπο της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.