Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ: ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένα «σατανικό» ζευγάρι στην πόλη Höxter της Γερμανίας το οποίο παραδέχθηκε ότι προσέλκυε γυναίκες μέσω διαφημίσ...

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένα «σατανικό» ζευγάρι στην πόλη Höxter της Γερμανίας το οποίο παραδέχθηκε ότι προσέλκυε γυναίκες μέσω διαφημίσεων για μοναχικούς ανθρώπους και τις σκότωνε με βασανισμό. Η γερμανική αστυνομία είπε ότι το ζευγάρι μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο αρκετών γυναικών.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον 46χρονοπ Wilfried W. και την πρώην γυναίκα του Angelika B. γιατί κρατούσαν στο σπίτι τους και βασάνιζαν μία γυναίκα. Το θύμα βρέθηκε από τύχη στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο είχε χαλάσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα και το κεφάλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία δεν δίνει τα ονόματα των δραστών μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη, το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει με βασανισμό τουλάχιστον ακόμη μία γυναίκα το 2014. Το ζευγάρι κρατούσε το σώμα της 34 σε ψυγείο και παραδέχθηκαν ότι έκοβαν κομμάτια και τα έκαιγαν στο τζάκι.

Ο άνδρας ωστόσο υποστήριξε ότι είναι αθώος και έριξε τις ευθύνες στην πρώην σύζυγό του.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών της πόλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλα θύματα. Μία γυναίκα επικοινώνησε με την αστυνομία μόλις είδε το σπίτι στα δελτία ειδήσεων και υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα βασανισμού από το ζευγάρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στα βασανιστήρια το ζευγάρι έβγαζε τα μαλλιά των θυμάτων και τις έδενε στα αναμμένα καλοριφέρ. Οι σαδιστικές τους τάσεις σύμφωνα με τους ερευνητές καθοδηγούνταν από την αρρωστημένη διάθεσή τους να ασκήσουν εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.