Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;;; ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ... ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ!!!

Σοβαρά τραυματισμένος, αλλά ζωντανός, απεγκλωβίστηκε από κυλιόμενη σκάλα ένας τεχνικός που παρασύρθηκε από το μηχανισμό της την ώρα που ...

Σοβαρά τραυματισμένος, αλλά ζωντανός, απεγκλωβίστηκε από κυλιόμενη σκάλα ένας τεχνικός που παρασύρθηκε από το μηχανισμό της την ώρα που την επισκεύαζε.
Οι εικόνες ήταν σοκαριστικές καθώς ο άνδρας, στην πόλη Chongqing της νοτιοδυτικής Κίνας, «χάθηκε» μέσα στη σκάλα με μόνο το κεφάλι του να είναι ορατό. Ευτυχώς για τον ίδιο αφού γλίτωσε τη ζωή του, αν και με σοβαρά τραύματα.
Ο άνδρας επισκεύαζε τη σκάλα όταν κατά λάθος έπεσε και παρασύρθηκε από τον μηχανισμό της. Για καλή του τύχη η κίνησή της σταμάτησε πριν τον συνθλίψει μπροστά στα μάτια των έντρομων παρευρισκόμενων κι ενώ άνδρες της πυροσβεστικής έσπευσαν να τον απεγκλωβίσουν.
Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του κι το εάν η ζωή του κινδυνεύει.
Φαίνεται πως η σκάλα τέθηκε ξαφνικά σε λειτουργία την ώρα που ο άνδρας την επισκεύαζε, αλλά το πώς και το γιατί παραμένει άγνωστο.
kdfjhs2kdfjhs6kdfjhs3kdfjhs4kdfjhs5kdfjhs7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.