Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στην εκπομπή "42 λεπτά" του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλους και για όλα, για τη στάση του στο δημοψήφισμα ...

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στην εκπομπή "42 λεπτά" του ΣΚΑΪ και μίλησε για όλους και για όλα, για τη στάση του στο δημοψήφισμα υπέρ του "Ναι", για την πολιτική, τους πολιτικούς, αλλά και την κριτική που δέχεται για το "Άξιον Εστί" και τις "Βάκχες".
Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα, είπε πως "δημιουργεί μία σύγχυση στον κόσμο. "Μόνο που το λέτε δημιουργεί μία σύγχυση στον κόσμο. Πολλές φορές ο τρόπος που μεταφέρουμε και επικοινωνούμε τα πράγματα οδηγούμε τον κόσμο να καταλάβει διαφορετικά αυτάπου θέλουμε να πούμε. Ο φόβος δεν μπήκε στο κάδρο της σκέψης μου προτού κάνω το βήμα να εκφράσωτην άποψη μου. Ήταν μία τεράστια ανάγκη που προέκυψε. Εκείνο το βράδυ της ανακοίνωσης για το δημοψήφισμα δεν κοιμήθηκα καλά, ξύπνησα με πολλές σκέψεις, με τορπίλιζαν στο μυαλό μου. Ξεκίνησα να γράφω. Αισθάνθηκα μία τεράστια ανάγκη να εκφράσω την άποψή μου. Αισθάνθηκα ότι όλοι οι έλληνες είχα να πάρουν μία απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον μας, το δικό μας, της πατρίδας μας. Αισθάνθηκα εφόσον ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα ότι πρέπει, έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε σε μία τέτοια διαδικασία. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που αντιδρούν, είναι ωραίο να βγαίνεις στο δρόμο να διαδηλώνεις, να κάνεις απεργία, αλλά δεν πρέπει να συμμετέχει κανείς μόνο σε αυτή τη στιγμή".
"Για να εκφράσω την άποψη μου πρέπει να πάρω μία πολιτική σκέψη. Αυτή τη σκέψη την παίρνει ο λαός μέσα από τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα. Πρέπει να παίρνουμε μέρος σε αυτή τη διαδικασία. Πρώτα ψάχνω να βρω τι λάθη έχω κάνει εγώ και μετά προσπαθώ, να ρίξω το φταίξιμο της δικής μου κατάστασης στους γύρω μου. Έχω μάθει να αναζητώ σε μένα ποιες είναι οι λύσεις στην κατάσταση που βρίσκομαι. Είναι πολύ εύκολο κανείς να επικρίνει τους πολιτικούς, τους ξένους, τους κακούς. Πρέπει καταρχάς να αναζητήσουμε... Τα έχουμε κάνει εμείς όλα τέλεια, τα έχουμε κάνει όλα καλά, για να αποτρέψουμε όσα έχουν γίνει;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.