Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ!!! Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΣΤΑ...

Σάλο έχει προκαλέσει στο χώρο της υδατοσφαίρισης η αποκάλυψη του Βίκτορ Γκουτιέρεθ πως είναι ομοφυλόφιλος, στη συνέντευξη που έδωσε στο π...

Σάλο έχει προκαλέσει στο χώρο της υδατοσφαίρισης η αποκάλυψη του Βίκτορ Γκουτιέρεθ πως είναι ομοφυλόφιλος, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Shangay». 
Ο Ισπανός πολίστας ήθελε να ωριμάσει ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος, προτού προχωρήσει στην αποκάλυψη των σεξουαλικών του προτιμήσεων. 
Λίγο καιρό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο 25χρονος πολίστας, υπογραμμίζοντας πως ο κόσμος είναι πλέον έτοιμος να διαχειριστεί μία τέτοια αποκάλυψη από τον ίδιο. 
«Είναι κάτι που σκεφτόμουν να κάνω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ένιωθα ακόμα ώριμος ούτε ως αθλητής ούτε ως άνθρωπος. Η οικογένειά μου γνωρίζει πως είμαι ομοφυλόφιλος, τους το είπα όταν ήμουν 19 χρόνων, το ίδιο και οι φίλοι μου. 


Δεν έχω μιλήσει, όμως, ποτέ γι' αυτό με τον πρόεδρο της ομάδας, με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ζω τη ζωή μου και δεν προκαλώ. Δεν βλέπω κάτι αρνητικό σε όλο αυτό και ήθελα πια να το μοιραστώ και με τον κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι. 

Σχεδόν κανένας αθλητής δεν έχει πει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος την ώρα που πολλοί γκέι δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις εξαιτίας των σεξουαλικών προτιμήσεών τους. Πιστεύω πως ο κόσμος έχει αλλάξει. 

Εμένα με αποδέχονται ως αθλητή και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τώρα η εντύπωση που έχουν για εμένα. Θα ήταν πολύ σημαντικό αν εμβληματικές φιγούρες του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ έβγαιναν μπροστά για μια καμπάνια κατά των διακρίσεων. 

Έχω φίλους γκέι που παίζουν πόλο σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και επαγγελματίες, όπως συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Δεν έχω την απαίτηση να σκέφτονται οι άλλοι όπως εγώ, αλλά ζητώ να με σέβονται». 

Πηγή: www.sport-fm.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.