Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ...

Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο Τούρκος Υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου, όπως αναφέρει η Καθημερινή Κύπρου. Ο Τούρκος Υφυπουργός ...

Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο Τούρκος Υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου, όπως αναφέρει η Καθημερινή Κύπρου. Ο Τούρκος Υφυπουργός δήλωσε ότι σκοπός της επίσκεψής του είναι η αξιολόγηση της πορείας των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού. Είπε ακόμα ότι ήρθε στα κατεχόμενα για να συγχαρεί τη νέα “κυβέρνηση”.

Ο Τούρκος αξιωματούχος συναντήθηκε την Πέμπτη με τον “υπουργό Εξωτερικών” του ψευδοκράτους Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο οποίος, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι είναι αναμενόμενο να υπάρχει διαβούλευση για “το κοινό εθνικό θέμα με τη μητέρα πατρίδα ενώ συνεχίζονται οι συνομιλίες”.

Είπε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται εδώ και 50 χρόνια, προσθέτοντας πως οι Τ/κ δεν αξίζουν τη μεταχείριση της οποίας τυγχάνουν.

Ανέφερε παράλληλα ότι η χωρίς προθεσμίες διαδικασία των διαπραγματεύσεων δεν είναι υγιής προσέγγιση και πρόσθεσε: “είτε θα δημιουργηθεί ένας νέος συνεταιρισμός το 2016 στην τρέχουσα διαπραγματευτική διαδικασία είτε θα καταστεί οριστικό ότι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί.”

www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.