Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΤΥΧΟΣ 5ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΟΝΤΒΑΪΛΕΡ...

Σε πολύ άσχημη κατάσταση και με ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε το 5χρονο αγοράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης που έχασε τη ζωή το...

Σε πολύ άσχημη κατάσταση και με ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε το 5χρονο αγοράκι στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης που έχασε τη ζωή του, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τα σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ ενός 72χρονου στο χωριό Άργιλος την Κυριακή του Πάσχα (01/05/2016).
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο Kozanimedia.gr, η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι το ανήλικο παιδί έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο.
Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου.
Στο φως νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον ιδιοκτήτη
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος της Κοζάνης», μαρτυρίες συγχωριανών του 72χρονου ιδιοκτήτη των δύο σκύλων, αναφέρουν πως τα ροτβάιλερ είχαν επιδείξει και στο παρελθόν επικίνδυνη και βίαιη συμπεριφορά.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, είχαν γίνει και παλαιότερα συστάσεις στον 72χρονο, αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκαν ποτέ.
Η εφημερίδα, με βάση τα όσα ακούγονται, αναφέρει ότι ο 5χρονος μπήκε στο χώρο που βρίσκονταν τα δύο σκυλιά και όχι τα σκυλιά σε αυτόν και επισημαίνει: «Πάντως ακούγεται παράλογο να έχεις στην ιδιοκτησία σου οκτώ ροτβάιλερ, σκυλιά με τρομακτική δύναμη που χρειάζονται ειδική εκπαίδευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.